counter

Φαίδρα Δρούκα: «Δεν καίγομαι για δεύτερο παιδί»

Φαίδρα Δρούκα: «Δεν καίγομαι για δεύτερο παιδί»
Φαίδρα Δρούκα: «Δεν καίγομαι για δεύτερο παιδί»

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στη Ρενά Σαραντινού έδωσε η Φαίδρα Δρούκα και εκτός των άλλων μίλησε για την απόκτηση και δεύτερου παιδιού.

Δεν σκέφτεσαι να κάνεις ένα παιδάκι ακόμα;

«Όχι, δεν θα κάνουμε, κι αυτό του το λέω, επειδή μου ζήταγε. Είμαι φιλόζωη, έχω πολύ καλές σχέσεις με τα σκυλιά, τα αγαπώ παρά πολύ και του το έχω περάσει και του μικρού. Ένας λόγος που αυτό θα γίνει τώρα και όχι σε 5 χρόνια είναι κι αυτός. Επειδή δεν θα κάνουμε δεύτερο παιδάκι, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και σημαντική ηλικία για να μεγαλώσει μ' ένα σκύλο, και όχι αργότερα, που είναι λίγο πιο αδιάφορο ένα παιδί, στην εφηβεία ας πούμε. Τα παιδιά από 7-10 χρονών, οριακά, γίνονται και οι καλύτεροι εκπαιδευτές για τους σκύλους»

 Δεν θέλεις τη συντροφιά από ένα αδελφάκι για το γιο σου;

«Δεν... καίγομαι για το δεύτερο παιδί, όπως καιγόμουν για το πρώτο. Η κάθε μαμά, για όποιο παιδί κάνει, το 3ο, το 4ο, πρέπει να... καίγεται. Δεν μου αρέσει να ακούω: «Για να έχει αδερφάκι, για παρέα», και το ακούω από πάρα πολλές γυναίκες. Λυπάμαι που το λέω, είναι σαν να το υποτιμάς πριν από τη γέννηση του το δεύτερο. Για να έχει το πρώτο; Πάρε καλύτερα σκύλο. Έπειτα ο γιος μου είναι σε μία ηλικία που χαίρομαι τόσο πολύ ό,τι κάνουμε. Με τον ερχομό ενός δεύτερου παιδιού, θα έχανα πολλά επεισόδια από το μεγάλωμα του πρώτου, θα έχανα πολύτιμο χρόνο από τον μικρό, αν έχω ένα άλλο μωρό»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR