counter

Ευχάριστα νέα για τη Ρεγγίνα Μακέδου: "Έχει βρεθεί συμβατός δότης, θα τον ευχαριστώ για μια ζωή"

Ευχάριστα νέα για τη Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε πως η λευχαιμία της «χτύπησε» ξανά την πόρτα, καθώς υπήρξε υποτροπή.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην διαγωνιζόμενη του «Dancing with the Stars», που είχε αποκαλύψει πως θα προχωρήσει σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, έκανε γνωστό μέσω των instastories πως βρέθηκε συμβατός δότης!

Διαβάστε επίσης: Pεγγίνα Mακέδου: Η λευχαιμία έκανε υπoτροπή - Η συγκινητική ανάρτηση της πρώην διαγωνιζόμενης του DWTS

Τι είπε η Ρεγγίνα Μακέδου για την υγεία της

Απαντώντας σε κάποιες από τις απορίες των διαδικτυακών της ακολούθων, σχετικά με την περιπέτεια της υγείας της η Ρεγγίνα Μακέδου ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Τα πρώτα νέα που γνωρίζω είναι ότι… ναι έχει βρεθεί συμβατός δότης! Έχει δεχτεί να έρθει και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θα τον ευχαριστώ για μια ζωή. Ευχόμασταν να μην υποτροπιάσω αλλά τελικά… υποτροπίασα, τι να κάνεις! Κάνω κάποιες διαδικασίες μέχρι να μου πουν ότι είμαι έτοιμη να πάω για τη μεταμόσχευση.

Γενικά κάνω ό,τι μου λένε οι γιατροί, κατά γράμμα. Ευαγγέλιο! Η λευχαιμία είναι μια μορφή καρκίνου που δεν κάνει μεταστάσεις, έχει όμως πάρα πολύ υψηλά ποσοστά υποτροπής. Στην περίπτωση τη δικιά μου προχωράω για μεταμόσχευση και κάνουμε όλοι μαζί προσευχούλες να δεχτώ το μόσχευμα καλά. Θέλει πάρα πολλή δουλειά να παραμένω αισιόδοξη. Αυτή τη φορά μαύρισα πολύ, στεναχωρήθηκα, έπεσα πολύ, έκλαψα πολύ. Με πείραξε και σωματικά πολύ. Θέλει πολλή δουλειά να είσαι δυνατός… Αυτή τη φορά δεν ήμουν καθόλου δυνατή, όλες αυτές τις ημέρες ήμουν χάλια».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR