counter

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Survivor: Η ανάρτηση-καρφί της αδερφής της για τον Βαλάντη

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Survivor: Η ανάρτηση-καρφί της αδερφής της για τον Βαλάντη
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Survivor: Η ανάρτηση-καρφί της αδερφής της για τον Βαλάντη

Την οργή των παικτών του Survivor, των τηλεθεατών, αλλά και των χρηστών του Twitter προκάλεσε ο Βαλάντης με την ατάκα που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο επεισόδιο της Κυριακής.

Θέση υπέρ της αδερφής της πήρε μέσω Facebook και η αδερφή της, Ευρυδίκης, Βάγια Παπαδοπούλου.

«Ήταν από πριν άνθρωπος, δεν χρειαζόταν τον καρκίνο να της μάθει να είναι. Μακάρι να μάθεις και εσύ κάποτε τι σημαίνει ανθρωπιά, χωρίς να χρειαστεί να αρρωστήσεις» έγραψε η αδερφή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό.

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Βαλάντης ψιθύρισε κάτι προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με την ίδια λίγο αργότερα να ξεσπά σε κλάματα και να αποχωρεί από το συμβούλιο του νησιού. Το περιστατικό αυτό εξόργισε Διάσημους και Μαχητές, ενώ ο τραγουδιστής ζήτησε στη συνέχεια συγγνώμη.

Αρχικά την Κυριακή, το εν λόγω περιστατικό κόπηκε στο μοντάζ, αλλά στο επεισόδιο της Δευτέρας, προβλήθηκε η στιγμή στην οποία ο Βαλάντης έχει μία στιχομυθία με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, στην οποία λέει: «Δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος τελικά. Όλα τα περνάμε για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Εσύ δεν έγινε καλύτερος άνθρωπος».

Η ίδια, την επομένη της ψηφοφορίας, είπε: «Μου επιτέθηκε λέγοντάς μου ότι η αρρώστια που έχω περάσει, τελικά δεν με έκανε καλύτερο άνθρωπο, ότι πρέπει να ντρέπομαι για αυτά που είπα. Ένιωσα πολύ άσχημα, έβαλα τα κλάματα. Είναι κακός άνθρωπος. Έχει πονηριά».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR