counter

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η συμμετοχή στο Survivor, η πρόταση γάμου από τον σύντροφό της και το μονόπετρο

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η συμμετοχή στο Survivor, η πρόταση γάμου από τον σύντροφό της και το μονόπετρο
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η συμμετοχή στο Survivor, η πρόταση γάμου από τον σύντροφό της και το μονόπετρο

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Το μοντέλο και επιχειρηματίας παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το Survivor και μίλησε για όλα.

Δείτε επίσης - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Δώρισε ένα μεγάλο μέρος της αμοιβής της από το Survivor στο “Χαμόγελο του Παιδιού”

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Η απόφαση να πάρει μέρος στο Survivor και η συμμετοχή στο “My Style Rocks”

«Όποτε είχα σκεφτεί για το Survivor ή έβλεπα ανθρώπους να πηγαίνουν, έλεγα πως δεν θα το κάνω ποτέ μου αυτό. Αλλά τελικά δεν πρέπει να λέω ποτέ. Πήρα την απόφαση γιατί ήταν η ίδια παραγωγή με το My Style Rocks, οι ίδιοι άνθρωποι, ένιωθα ασφάλεια. Πίστευα ότι θα τα καταφέρω, αλλά δεν ήξερα αν το σωματότυπό μου… Στο “My Style Rocks” ήμουν μια περσόνα. Ανάλογα με το που υποδυόμουν που πήγαινα το ζούσα. Το ζούσα έντονα. Ο αληθινός μου χαρακτήρας είναι αυτός που είδαμε στο Survivor».

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Η ομάδα στην οποία πέρασε καλύτερα

«Πέρασα καλά και στις δύο ομάδας. Στην κόκκινη ομάδα ήταν πιο έντονα τα πράγματα. Στην μπλε ήταν πιο ομαλά τα πράγματα, τα παιδιά ήταν πιο απλά παιδιά και δεκτικά. Αν μου έκαναν τώρα πρόταση να πάω, έχοντας την εμπειρία, δεν θα ξαναπήγαινα γιατί θεωρώ ότι όλα τα πράγματα πρέπει να γίνονται μία φορά. Αν το επαναλάμβανα θα έχανε το μάθημά του. Πολλές φορές ένιωσα σαν αδέσποτο ζώα, πολλές φορές πείνασα πάρα πολύ, τον πρώτο καιρό έφαγα και από τα σκουπίδια».

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Η πρόταση γάμου από τον σύντροφό της

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου ότι θα κάνω αυτό το διάλλειμα και δεν νομίζω να μου δινόταν η ευκαιρία σε καμία άλλη περίπτωση να το ζήσω και ευχαριστώ τον μέλλοντα σύζυγό μου και ανέλαβε τα πάντα. Την επιχείρηση, τους λογαριασμούς, τα σκυλάκια, τα γατάκια. Σύντομα θα παντρευτούμε, έχω δεχτεί και το δακτυλίδι. Χωρίς αυτόν δεν θα είχα κάνει το βήμα να πάω, ήταν μεγάλη βοήθεια», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και έδειξε το μονόπετρο που της έδωσε ο αγαπημένος της.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR