counter

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Μπέττυ Μαγγίρα: "Βγήκες να δημιουργήσεις εντυπώσεις πρωί πρωί"

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Μπέττυ Μαγγίρα: "Βγήκες να δημιουργήσεις εντυπώσεις πρωί πρωί"
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Μπέττυ Μαγγίρα: "Βγήκες να δημιουργήσεις εντυπώσεις πρωί πρωί"

Την απόφαση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου να μην εμφανιστεί στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ και τα όσα είπε στη συνέχεια στο Instagram για τους λόγους που την έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση, σχολίασε το πρωί της Δευτέρας η Μπέττυ Μαγγίρα στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Διαβάστε επίσης: Eυρυδίκη Παπαδoπούλου: Ακύρωσε την προγραμματισμένη της εμφάνιση της εκπομπή “Γεια σoυ”–“Δεν με σεβάστηκαν”

Τι είπε η Μπέττυ Μαγγίρα

«Εμείς μπορεί να κάνουμε ένα τρέιλερ από την προηγούμενη μέρα και να προαναγγείλουμε τον καλεσμένο, μπορεί όμως και να μην το κάνουμε. Συνήθως οι καλεσμένοι το κάνουν από μόνοι τους. Έχει τύχει και εγώ να πάω σε εκπομπή  και να κάνω και εγώ το βίντεό μου για τους followers να με δουν στην εκπομπή. Δεν είναι δεδομένο ότι τους καλεσμένους σώνει και καλά μια εκπομπή πρέπει να τους προαναγγείλει. Για να φτάσεις στο σημείο να ακυρώσεις το θεωρώ απαράδεκτο. Για τον καλεσμένο. Γιατί η εκπομπή έχει επενδύσει πάνω σου», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η απάντηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Τα όσα είπε η παρουσιάστρια του Open θέλησε να σχολιάσει μέσω Instagram η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία απάντησε στη Μπέττυ Μαγγίρα γράφοντας: «Το σωστό έχει να κάνει με την προσωπικότητα του καθενός. Λοιπόν αγαπητή Μπέτυ, "απαράδεκτο" ήταν η λέξη που χρησιμοποίησες και για να σου απαντήσω… όχι δεν ήθελα κόκκινα χαλιά να μου στρώσουν. Δεν μεγάλωσα στα παλάτια γλυκιά μου. Σου ξαναβάζω να διαβάσεις, αν δε διάβασες χθες, ούτε σε πληροφόρησαν τους λόγους και βγήκες να δημιουργήσεις εντυπώσεις πρωί πρωί. Τώρα κατάλαβες γιατί δεν πήγα; Έλα τώρα που θα μας κρίνεις και από πάνω».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR