counter

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού (Φωτογραφία)

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού (Φωτογραφία)
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού (Φωτογραφία)

Συνεχίζονται κανονικά οι εμβολιασμοί για τον κορονοϊό στην χώρα μας κι έτσι άνθρωποι καθημερινά εμβολιάζονται με στόχο να σταματήσει όλη αυτή η κατάσταση και να επιστρέψουμε όλοι στην κανονικότητα.

Πριν από λίγες ήμερες, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε το εμβόλιο κατά του COVID-19 και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.  

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τη στιγμή που κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν δημοσίως την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και κατάφερε να βγει νικήτρια.

Έτσι λοιπόν, η Ευρυδίκη ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και είχε το δικαίωμα να κάνει το εμβόλιο νωρίτερα από την ηλικία της. 

“Ευχαριστώ θερμά το Νοσοκομείο ΚΑΤ και το νοσηλευτικό προσωπικό. Ευπαθής ομάδα κλήθηκα με τη σειρά μου να κάνω την πρώτη δόση. Όταν με κάλεσαν από την χαρά μου έκανα σαν μωρό”, έγραψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην φωτογραφία που πόσταρε.

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR