counter

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το δημοσίευμα που την ενόχλησε και η δημόσια διάψευση

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το δημοσίευμα που την ενόχλησε και η δημόσια διάψευση
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το δημοσίευμα που την ενόχλησε και η δημόσια διάψευση

Στη Μήλο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία ωστόσο θέλησε να κάνει μια δημόσια διάψευση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Αφορμή στάθηκε ένα δημοσίευμα που συσχέτιζε το όνομά της με την πώληση κάποιων χαπιών. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλησε να διαψεύδει το εν λόγω άρθρο και να δηλώσει πως δεν έχει καμία σχέση με την πώληση των συγκεκριμένων χαπιών.

«Κάνω αυτό το story για να σας πω πως από χθες λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα που με ρωτάτε για ένα δημοσίευμα στο οποίο φαίνεται πως έχω ανεβάσει στο Facebook κάτι χάπια που αδυνατίζουν. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως αυτό καμία σχέση δεν έχει με μένα.

Ότι το δημοσίευμα αυτό είναι ψευδές και καλό θα είναι να το αποφύγετε και να μην πάτε να αγοράσετε τίποτα γιατί δεν έχω καμία σχέση με αυτήν την εταιρεία, δεν την γνωρίζω και τα χάπια αυτά μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνα για την υγεία σας. Σας ευχαριστώ που με ενημερώσατε. Μακριά από εμάς αυτά τα πράγματα. Μην πάτε να πάρετε τίποτα. Προσέχετε πάρα πολύ, δεν έχω καμία σχέση εγώ με αυτό το άρθρο» είπε χαρακτηριστικά στα βίντεο που ανέβασε στα instastories η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR