counter

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τι είπε όταν ρωτήθηκε για τον Γρηγόρη Μόργκαν; - Τα on camera κλάματα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τι είπε όταν ρωτήθηκε για τον Γρηγόρη Μόργκαν; - Τα on camera κλάματα
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τι είπε όταν ρωτήθηκε για τον Γρηγόρη Μόργκαν; - Τα on camera κλάματα

Σήμερα Παρασκευή 20 Ιανουαρίου μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας” προβλήθηκε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά την αποχώρησή της από το “Survivor All Star”.

Η ίδια, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον φημολογούμενο νέο της σύντροφο, Γρηγόρη Μόργκαν.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξέσπασε σε κλάματα σκεπτόμενη την οικογένειά της.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το “Survivor All Star” και η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Όσα είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

«Αναλωθήκαμε πάρα πολύ στο κομμάτι των followers και μου φάνηκε αστείο σε ένα all star αγωνιστικά κατά βάση παιχνίδι να μιλάμε για followers. Όπως φάνηκε η ψηφοφορία του κοινού δεν έχει να κάνει με τους followers», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και πρόσθεσε για τον Σάκη Κατσούλη και τον Μάριο Πρίαμο: «Ο Σάκης Κατσουλής μέσα στο παιχνίδι ήταν ο αδελφός μου. Μπορεί να μην κάναμε παρέα έξω αλλά το τελευταίο διάστημα γυμναζόμασταν μαζί για να μπούμε στο παιχνίδι και κάναμε παραπάνω παρέα και έτυχε να είμαστε στην ίδια ομάδα. Ο Σάκης είναι παρεξηγημένος, είναι αυθεντικός, δεν έχει πονηριά. Εμένα δεν μου είπε ότι θέλει να αποχωρήσει. Δεν έχω αντιληφθεί αν ο Μάριος Πρίαμος έχει φλερτ».

Όταν ρωτήθηκε για τον Γρηγόρη Μόργκαν η ίδια σημείωσε: «Δεν θα απαντήσω κάτι για τον Γρηγόρη Μόργκαν».

Για την ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Κοκκινάκης για εκείνη, είπε: «Ο Κώστας είναι ο κολλητός μου, είναι ένα διαμάντι και μου είπε πολλά πράγματα πριν μπω και ξέρει ότι στην αρχή δεν ήθελα να μπω στο παιχνίδι. Είτε ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος είτε όχι εγώ θα πήγαινα στο all star γιατί ήθελα να το ξαναζήσω».

«Θα συνεχίσω να το βλέπω το Survivor γιατί είναι μέσα ο Κωνσταντίνος και πρέπει να στηρίζω από την Ελλάδα. Θέλω να είμαι με τους γονείς μου, την αδελφή μου και τις γάτες μου», πρόσθεσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ξέσπασε σε κλάματα.

«Είναι δάκρυα συγκίνησης που θα δω τους δικούς μου ανθρώπους», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR