counter

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και στη δημοσιογράφο Ράνια Θεοδωρακοπούλου. Η ίδια τόνισε πως δε θέλει να χάσει από τη ζωή της τον Κωνσταντίνο Βασάλο, παρά τον χωρισμό τους, ενώ αποκάλυψε πως οι δυο τους συναντήθηκαν, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

«Είμαι σε κάποιες συζητήσεις, θα δείξει αν θα ευδοκιμήσουν ή όχι. Όλα καλά! Θα ήθελα να κάνω κάτι που θα με κάνει χαρούμενη. Έχετε βαρεθεί να με ακούτε να το λέω, αλλά αυτός είναι ο στόχος μου. Θέλω να κάνω κάτι το οποίο θα μου αρέσει και θα είμαι καλά» είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Διαβάστε επίσης: Eυρυδίκη Bαλαβάνη: Η ανάρτηση στο Instagram και ο δημόσιος διάλογος με τον Kωνσταντίνο Bασάλο

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε: «Είναι άριστες οι σχέσεις μας. Τον αγαπάω, με αγαπάει. Αυτό δεν αλλάζει. Περάσαμε πολύ ωραία και δεν θέλω να τον χάσω από τη ζωή μου, όπως κι εκείνος δεν θέλει. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Μιλάμε σχεδόν καθημερινά τώρα που κι έχει γυρίσει. Τον συμβουλεύομαι, με συμβουλεύεται και όλα τα πράγματα είναι μία χαρά. Έχουμε βρεθεί από κοντά, συζητήσαμε τα του παιχνιδιού. Δεν ξέρω αν ήταν άδικη η αποχώρησή του, αλλά εγώ ήθελα να τον δω πιο μακριά».

Τέλος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραδέχτηκε ότι δεν παρακολουθεί καθόλου το Survivor All Star γιατί δεν αντέχει την τοξικότητα. Παράλληλα η ίδια για την προσωπική της ζωή εξομολογήθηκε: «Είμαι πάρα πολύ καλά και περιμένω να πάω διακοπές».

Πηγή φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR