counter

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Ο λόγος που μένουν στο ίδιο σπίτι μετά τον χωρισμό τους

Στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” μίλησε ο στενός φίλος του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, Κώστας Οικονόμου.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε τον χωρισμό του Κωνσταντίνου με την Ευρυδίκη και αποκάλυψε τον λόγο που μένουν ακόμη μαζί στο ίδιο σπίτι.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το “Survivor All Star” και η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Όσα είπε ο φίλος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου

«Δεν περίμενα με τίποτα την αποχώρηση της Ευρυδίκης. Ήταν σε σημείο που ανέβαινε πάρα πολύ η επίδοσή της. Η αγκαλιά ήταν κάτι φυσιολογικό, ήταν μαζί πέντε χρόνια. Έχουν χωρίσει, δεν έχουν μαλώσει, ούτε τίποτα ακραίο. Φυσιολογικό να υπάρχει ακόμη αγάπη. Η αποχώρησή της ήταν σοκ για τον Κωνσταντίνο, δεν το περίμενε καθόλου. Στην αρχή θα του φανεί περίεργο», είπε στην ο Κώστας Οικονόμου και πρόσθεσε: «Δεν είναι εύκολο να βρεις σπίτι στην Αθήνα, οπότε η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος μένουν ακόμη μαζί. Είναι ο ένας για τον άλλον, ήταν πέντε χρόνια μαζί. Πολλά χρόνια. Ο χωρισμός ήταν μια κοινή απόφαση και έχει επέλθει πολύ πριν το Survivor. Τώρα αν θα τα ξαναβρούν από αυτούς εξαρτάται».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR