counter

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αντίδραση στη φημολογούμενη σχέση Κωνσταντίνου Βασάλου & Σταυρούλας Χρυσαειδή

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αντίδραση στη φημολογούμενη σχέση Κωνσταντίνου Βασάλου & Σταυρούλας Χρυσαειδή
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αντίδραση στη φημολογούμενη σχέση Κωνσταντίνου Βασάλου & Σταυρούλας Χρυσαειδή

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη Μένια Κούκου. Η δημοσιογράφος απάντησε, μεταξύ άλλων, για το «Survivor All Star», τις φήμες που αφορούν στην προσωπική της ζωή και τον Γρηγόρη Μόργκαν, αλλά και εκείνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Δεν το παρακολουθώ τώρα το Survivor All Star. Δε ξέρω αν θα είναι ο Κωνσταντίνος ο νικητής, ο κόσμος θα το κρίνει αυτό αλλά, θα ήθελα να φτάσει μακριά και γιατί όχι να το σηκώσει κιόλας» είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Σχετικά με το ταξίδι της στην Αμερική με τον Γρηγόρη Μόργκαν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέφερε: «Έκανα ένα μακρινό ταξίδι στην Αμερική, το συνδύασα με ωραία παρέα, πήγαμε για surf, περάσαμε πολύ όμορφα. Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει. Την αλήθεια μου την ξέρω εγώ και μόνο εγώ. Εγώ πέρασα πάρα πολύ ωραία. Έκανα ένα ταξίδι στην Αμερική, στη Χαβάη και γύρισα. Πλέον έχουν σταματήσει να με επηρεάζουν αυτά τα πράγματα».

Διαβάστε επίσης: Survivοr Tρέιλερ: Χαμός με Σταυρούλα & Μελίνα για τα μάτια του Βασάλου! Η ατάκα που τον εξόργισε

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή να έχουν έρθει πιο κοντά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχολίασε: «Αχ μη με ρωτάς τέτοια πράγματα. Δε μπορώ να απαντάω σε καθετί που λέγεται και γράφεται».

Τέλος, για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για εγκυμοσύνη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέφερε: «Κουράστηκα να με βγάζουν έγκυο. Το θέμα της εγκυμοσύνης είναι πολύ λεπτό, πολύ ευαίσθητο για μια γυναίκα και δε μπορώ να το αγγίζουν».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR