counter

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Ελένη Βιτάλη: "Είναι της μόδας η αγένεια, κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό"

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Ελένη Βιτάλη: "Είναι της μόδας η αγένεια, κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό"
Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Ελένη Βιτάλη: "Είναι της μόδας η αγένεια, κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό"

Στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast@Star” μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα του Κώστα Τσουρού, μεταξύ άλλων, σχολίασε τις δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη για τις γυναίκες που βρίσκονται στα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών.

Ακόμη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον.

Οι δηλώσεις που έκανε η Ελένη Βιτάλη

«Επειδή είμαι αυθόρμητη, τα λεγόμενά μου έχουν παρεξηγηθεί πολλές φορές στην τηλεόραση, γι’ αυτό προσέχω. Στα τηλεοπτικά πάνελ δουλειά τους είναι να βρουν κάτι από αυτά που λέω για να τους ενοχλήσει, αλλιώς πώς θα βγάλουν μεροκάματο; Κάποια στιγμή σε ένα πάνελ που σχολίαζαν τα λεγόμενά μου, είδα μία ξανθιά κοπέλα να πετάγεται και να με κρίνει, γέλασα πολύ. Όλες αυτές οι κοπέλες είναι περισσότερο μορφωμένες από εμένα, εγώ το γυμνάσιο έβγαλα, όμως μαζί τους δεν μπορώ να μιλήσω σοβαρά. Αναρωτιέμαι βλέποντας κάποιες κοπέλες σε πάνελ γιατί πήγαν σχολείο, για να κάνουν τις γλάστρες;

Δεν είμαι γραφική αλλά με την παραποίηση που γίνεται, για να βγάλουν θέμα, με παρουσιάζουν γραφική. Έρχονται για συνέντευξη για να παρουσιάσω τη δουλειά μου, και με ρωτάνε πόσο υποφέρω που χώρισα με τον άντρα μου. Ξέρω πως πολλές φορές αυτά που θέλω να ακουστούν σε μια συνέντευξη, δεν θα ακουστούν. Ίσως τώρα να είναι η τελευταία φορά που δίνω συνέντευξη», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Ελένη Βιτάλη.

Δείτε επίσης! Μαρία Κορινθίου για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: "Το είπε; Ε μη με βλέπει, μη με σχολιάζει"

Όσα είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

«Δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις της. Είναι της μόδας η αγένεια, πρέπει κάπου να σταματήσει όλο αυτό. Έχεις την άποψή σου, μπορείς να την πεις, αλλά με ευγένεια», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τις δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη.

«Είναι πάρα πολύ νωρίς να συζητάμε για τα συμβόλαια. Προφανώς και θα ήθελα να συνεχίσω στην εκπομπή, περνάω πάρα πολύ καλά. Με τον καιρό θα το δούμε…», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR