counter

Εύη Φραγκάκη: Γενέθλια εν μέσω καραντίνας για την παρουσιάστρια (Photos)

Εύη Φραγκάκη: Γενέθλια εν μέσω καραντίνας για την παρουσιάστρια (Photos)
Εύη Φραγκάκη: Γενέθλια εν μέσω καραντίνας για την παρουσιάστρια (Photos)

Τα γενέθλιά της με διαφορετικό τρόπο γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες η Εύη Φραγκάκη, όπως μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Μένουμε Alpha" επεσήμανε με χιούμορ ότι τα φετινά της γενέθλια συγχρονίστηκαν με την καραντίνα και ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής, στις 17 Απριλίου.

Όμως αυτό που στάθηκε αλλαγή για εκείνη, δεν ήταν η δυσκολία των ημερών για party με πολλούς φίλους της, αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό, που «έμαθε» να εμπιστεύεται... Τα λόγια, που έγραψε η Εύη Φραγκάκη, κάτω από την λαμπερή της φωτογραφία με τα κεράκια της τούρτας της:

«Μια εβδομάδα μετά τα φετινά μου γενέθλια και τελικά ήταν πραγματικά ...όλο άλλο! Όχι επειδή συνέπεσαν με την ιστορική καραντίνα και Μεγ. Παρασκευή, άρα με απόλυτη έλλειψη φωταγωγημένων εορτασμών. Όταν έσβησα τα λιγοστά (μπροστά στην αιωνιότητα!) κεράκια της νηστίσιμης τούρτας μου, την ευχή μου έχε ήδη προλάβει η αλλαγή σκέψης και πλεύσης. Κοιτάζοντας λίγο πίσω, έμαθα - τελικά τώρα - να εμπιστεύομαι την αναμονή και την όποια αβεβαιότητα. Όταν τίποτα δεν είναι σίγουρο, τότε όλα είναι πιθανά. Το μόνο που χρειάζεται, ειναι να ξέρω πώς θέλω να νιώσω. Για τις λεπτομέρειες αφήνω το σύμπαν να τις κανονίσει αριστοτεχνικά για το καλό μου! Χρόνια δυνατά, με υγεία, αυτό εύχομαι για όλους! Δε θέλει πολύ και πολλά, για να είμαστε ευτυχισμένοι...»

Πολύ χαρούμενη, μάλιστα, εμφανίζεται η Εύη Φραγκάκη και στην άλλη φωτογραφία από την ημέρα των γενεθλίων της, αγκαλιά με τους πιο δικούς της ανθρώπους, όπως η ίδια αποτύπωσε σε instagram story της: τον 11χρονο γιο της, τον συντροφό της Γιώργο Φιλόπουλο και βέβαια την αδερφή της, Μαρία, με τον Νίκο Μάρκογλου και τον 9χρονο γιο τους.

Η Εύη Φραγκάκη, που αποχώρησε στα τέλη Μαρτίου από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με την οποία συνεργάστηκε για περίπου μιάμιση σεζόν, παρουσιάζει πλέον την εκπομπή «Μένουμε Alpha» κάθε απόγευμα, με αντικείμενο να αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊο με ψυχραιμία και αισιοδοξία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR