counter

Εύη Βατίδου: Τα πρώτα λόγια μετά το επεισόδιο στη Γλυφάδα! "Ήταν καθαρή επίθεση απέναντί μου"

Εύη Βατίδου: Τα πρώτα λόγια μετά το επεισόδιο στη Γλυφάδα! "Ήταν καθαρή επίθεση απέναντί μου"
Εύη Βατίδου: Τα πρώτα λόγια μετά το επεισόδιο στη Γλυφάδα! "Ήταν καθαρή επίθεση απέναντί μου"

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε η Εύη Βατίδου μετά την απολογία της στον ανακριτή για το επεισόδιο στη Γλυφάδα.

Στην παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα αφού ένας άνδρας την κατηγόρησε πως εμβόλισε την μοτοσικλέτα που επέβαινε ο ίδιος και η σύζυγός του με το αυτοκίνητό της, ύστερα από διαπληκτισμό.

Διαβάστε επίσης! Το Πρωινό: Τα πλάνα με την Εύη Βατίδου έξω από το αστυνομικό τμήμα

Εύη Βατίδου – Όσα είπε μετά την απολογία της

Η Εύη Βατίδου μετά την απολογία της και την απόφαση των αρχών μίλησε στην εκπομπή “T-Live” και εξήγησε τι έγινε το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα.

«Πήρα αμέσως τον Αλέξη Κούγια για να με βοηθήσει. Πήρα βεβαίως και τους γονείς μου και τον γιο μου. Τον πήρα γιατί κατάλαβα ότι τα πράγματα ήταν λιγάκι επικίνδυνα. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ δημόσια (σ.σ τον Αλέξη), άφησε και τις δουλειές του για να κάνει το δικαστήριο σήμερα. Θέλω να τον ευχαριστήσω που με βοήθησε και με στήριξε και είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμένα. Πήρα τηλέφωνο (σ.σ τον Αλέξη) πριν όλο αυτό αλλάξει σε κακουργηματική πράξη… Πιστεύω πάντα στις αποφάσεις της δικαιοσύνης, γιατί μπορεί μερικές φορές να μην συμφωνούμε πρόσκαιρα, αλλά στο τέλος η δικαιοσύνη το εξετάζει σωστά και δικαιώνεται αυτός που δεν λέει ψέματα.

Δεν έχω προκαλέσει ποτέ στη ζωή μου κανέναν καβγά, ούτε είμαι ο άνθρωπος που καβγαδίζω. Ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε στο τζάμι μου κι αφού με έβρισε χυδαία, με το κράνος του μού έσπασε όλο τον καθρέφτη με πολύ βίαιο τρόπο. Σε πολύ κεντρικό δρόμο, ήρθε και με έβρισε με το πρόσωπό του στο τζάμι και εφόσον γύρισα και του είπα “ποιος είσαι εσύ;”. Ακόμα είμαι σε μια κατάσταση σοκ. Με το κράνος του μου έσπασε τον καθρέφτη. Κατέβηκε από τη μηχανή και ήρθε στο παράθυρό μου. Με έβρισε και με το κράνος το χέρι άρχισε να κάνει αυτό που σας είπα. Έφυγε πολύ γρήγορα με τη μηχανή.  

Ακόμα αναρωτιέμαι γιατί συνέβη αυτό. Βεβαίως επικαλέστηκε ό,τι επικαλέστηκε και στο τέλος έφτασα μέχρι εκεί που έφτασα…Ήταν καθαρή επίθεση απέναντί μου…Όταν βλέπεις λοιπόν ότι μπορεί να θέσεις σε κίνδυνο τη ζωή σου, καλό είναι να φεύγεις. Βρέθηκα στο οικόπεδο για να αποφύγω το πέσιμο της κυρίας ώστε να μην την πατήσω, να μην την τραυματίσω. Έστριψα το τιμόνι λοξά, ώστε να αποφύγω τον εμβολισμό της μηχανής. Έπεσα στο χαντάκι και μετά βγήκα να δω αν είναι καλά κι εκείνος συνέχισε να με βρίζει», είπε μεταξύ άλλων η Εύη Βατίδου.

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR