counter

Εύη Βατίδου: Οι νέες δηλώσεις για τον Αλέξη Κούγια! "Μία τα λέει έτσι και την άλλη τα λέει αλλιώς"

Εύη Βατίδου: Οι νέες δηλώσεις για τον Αλέξη Κούγια! "Μία τα λέει έτσι και την άλλη τα λέει αλλιώς"
Εύη Βατίδου: Οι νέες δηλώσεις για τον Αλέξη Κούγια! "Μία τα λέει έτσι και την άλλη τα λέει αλλιώς"

Την Εύη Βατίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Χριστίνα Βουδούρη, η οποία μίλησε για την πιθανή επανασύνδεση με τον Αλέξη Κούγια, μετά και τη δική του απάντηση. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια επανατοποθετήθηκε για την λέξη επανασύνδεση, ενώ αποκάλυψε πως έχει επικοινωνήσει με τον Αλέξη Κούγια μετά τα όσα δήλωσε ωστόσο ο ποινικολόγος "μια τα λέει έτσι και την άλλη τα λέει αλλιώς", όπως ανέφερε. 

«Η προσωπική μας ζωή είναι στο κάδρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Βεβαίως το γεγονός ότι δεν το επιθυμεί από εδώ και στο εξής είναι πολύ ξεκάθαρο και το σέβομαι», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου και συνέχισε λέγοντας: : «Στο κομμάτι της επανασύνδεσης, ο όρος επανασύνδεση είναι πάρα πολύ σωστός γιατί δύο άνθρωποι οι οποίοι έχουν απομακρυνθεί έρχονται πιο κοντά το οποίο είναι σωστό. Από εκεί και πέρα δεν έχω να δηλώσω κάτι άλλο, καταλαβαίνω τι θέλει να πει».

Διαβάστε επίσης: Αλέξης Κούγιας: Διαψεύδει τις φήμες επανασύνδεσης με την Εύη Βατίδου, "Μου δημιουργεί προβλήματα στην προσωπική μου σχέση"

Κλείνοντας, η ίδια υπογράμμισε: «Όσον αφορά στη δική του προσωπική ζωή δεν θα πάρω θέση, θέλω να είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος και αυτός είναι ο σκοπός μας. Όσον αφορά στη δική μου θέση, ως μητέρα των παιδιών μας και αυτό το δεδομένο δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Για εμένα ο Αλέξης είναι οικογένειά μου. Βεβαίως και τον πήρα τηλέφωνο μετά από αυτές τις δηλώσεις και είμαι σίγουρη ότι θα έρθει να μου μιλήσει. Αυτά που λέει ότι του χαλάμε νομίζω ότι είναι ένα άλλο πράγμα, δεν ξέρει και ο ίδιος τι ήθελε να πει. Ο πρώην σύζυγός μου μια λέει έτσι μία λέει αλλιώς». 

Δείτε περισσότερα στο σχετικό βίντεο:

Photo Credits: NDP
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR