counter

Εύη Βατίδου: Αντιδράσεις στην “Super Κατερίνα” με τις δηλώσεις της - "Είναι ντροπιαστικό"

Εύη Βατίδου: Αντιδράσεις στην “Super Κατερίνα” με τις δηλώσεις της - "Είναι ντροπιαστικό"
Εύη Βατίδου: Αντιδράσεις στην “Super Κατερίνα” με τις δηλώσεις της - "Είναι ντροπιαστικό"

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε η Εύη Βατίδου, η οποία αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

«Συμφωνώ σχετικά με τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών. Είμαι αντίθετη στην τεκνοθεσία, κάθετα αντίθετη, γιατί όταν θα υιοθετηθεί αυτό το παιδί, σκέψου τον ρατσισμό να πηγαίνεις τώρα το παιδί σου στο σχολείο, να ξέρει το σύνολο ότι είναι ένα παιδί υιοθετημένο, εφόσον δεν μπορεί να υπάρξει παρένθετη μητέρα, είναι δεδομένο ότι το παιδί θα είναι υιοθετημένο. Να ξέρουν ότι οι γονείς του δεν το έχουν αποδεχτεί γιατί το παράτησαν σε ένα ορφανοτροφείο και τελικά το έχουν πάρει δύο ανάδοχοι γονείς, οι οποίοι μεταξύ τους είναι ομόφυλο ζευγάρι», δήλωσε μεταξύ άλλων η Εύη Βατίδου.  

Διαβάστε επίσης! Εύη Βατίδου: "Ο ιδανικός μελλοντικός μου σύντροφος πρέπει να μη μιλάει"

Εύη Βατίδου – Αντιδράσεις με τις δηλώσεις της στην “Super Κατερίνα”

Όσα είπε η Εύη Βατίδου προκάλεσαν αντιδράσεις στην εκπομπήSuper Κατερίνα”.

«Θέλω κάποια στιγμή να καταλάβει η Εύη Βατίδου – η συμπαθέστατη κατά τ’ άλλα Εύη Βατίδου – ότι κανένα υιοθετημένο παιδί δεν είναι πεταμένο, και δεν πρέπει να ντρέπεται, αν είναι δυνατόν» είπε αρχικά η Χρίσλα Γεωργακοπούλου με την Κατερίνα Καινούργιου να συμπληρώνει:

«Κατά πόσο με αυτή τη δήλωση είναι συμπαθέστατη. Αν είναι δυνατόν να λες ένα παιδάκι βρέθηκε σε ίδρυμα, το παράτησαν οι γονείς του, είναι ντροπιαστικό, αλήθεια. Στα ιδρύματα δεν είναι μόνο παιδιά που τα παράτησαν οι γονείς τους, μπορεί να σκοτώθηκαν οι γονείς τους, να τα πήρε η Πρόνοια από τους γονείς τους».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR