counter

Εύη Αδάμ: Η απάντησή της για την sexy φωτογράφηση με τις κόρες της

Εύη Αδάμ: Η απάντησή της για την sexy φωτογράφηση με τις κόρες της
Εύη Αδάμ: Η απάντησή της για την sexy φωτογράφηση με τις κόρες της

Εύη Αδάμ κόρες

Η Εύη Αδάμ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "YOU" και στη δημοσιογράφο Τζώρτζια Συρίχα μεταξύ άλλων, έδωσε τη δική της απάντηση για τον σάλο που δημιουργήθηκε εξαιτίας της φωτογράφισης που έκανε με τις κόρες της για γνωστό Οίκο κοσμημάτων, με την κατηγορία ότι εξέθεσε τα παιδιά της.

Έκανες μια φωτογράφιση με τις κόρες σου για γνωστό Οίκο κοσμημάτων και ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων γιατί εξέθεσες τα παιδιά σου είπαν...

Κάθε φορά που θα δουλεύω θα πρέπει να δέχομαι επικριτικά σχόλια και να το κάνουν θέμα; Πρέπει να απολογούμαι για τη δουλειά μου; Δεν έχω καταλάβει... 

Έχεις εσύ εξ' ολοκλήρου την επιμέλεια των παιδιών; Μέσα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Λάμπης άφησε υπονοούμενα ότι θα στην πάρει.

Την επιμέλεια την έχω και θα την έχω πάντα, όπως επίσης από την πρώτη στιγμή έχω αναλάβει την φροντίδα και τα έξοδα των κοριτσιών.

Σε ό,τι αφορά στη διατροφή που δίνει ο Λάμπης στα παιδιά είναι αλήθεια όι ζήτησε από το δικαστήριο να προσφέρει ένα ελάχιστο ποσό -300ευρώ- και για τις δύο κόρες σας και πάλι δεν το δίνει;

Δεν θα ήθελα να σου απαντήσω πάνω σ' αυτό.. Μου αρκεί που ξέρουμε πολύ καλά εγώ και οι κόρες μου τι έχουμε περάσει μέσα στο σπίτι μας και αυτό είναι αρκετό.

Οι κόρες σου ευχαριστήθηκαν τη φωτογράφιση;

Εννοείται, και με το παραπάνω. Τις ρώτησα, βέβαια, εάν ήθελαν να την κάνουν και συμφώνησαν. Είδαν και έμαθαν πολλά για το πώς γίνεται μια επαγγελματική δουλειά, είχαμε ξανακάνει φωτογράφιση όλες μαζί και στο παρελθόν για λογαριασμό περιοδικού, αλλά τώρα ήταν διαφορετικά..

Αλήθεια όλη αυτή η βαβούρα που δημιουργήθηκε σε αναστάτωσε; σε τι φάση σε βρίσκω αυτή την περίοδο;

 Ήρεμη ψυχικά και πνευματικά τα τελευταία πέντε χρόνια, έχω βρει τις ισορροπίες μου. Δεν έχω κάποιον άλλον να τις επηρεάσει και είμαστε σε μια πολύ ισορροπημένη και ευτυχισμένη φάση με τις κόρες μου. Περνάμε καλά, γελάμε. Το ότι είμαι σε νιρβάνα, δεν σημαίνει ότι είμαι και σε παράλυση! Η ζωή μου, τρέχει, εξάλλου, οι δραστηριότητές μου πάντα ήταν πολλές.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR