counter

Eύη Αδάμ: Φωτογραφίζεται με τις κόρες της και μιλά για τον δεύτερο γάμο της!

Eύη Αδάμ: Φωτογραφίζεται με τις κόρες της και μιλά για τον δεύτερο γάμο της!
Eύη Αδάμ: Φωτογραφίζεται με τις κόρες της και μιλά για τον δεύτερο γάμο της!

Συνέντευξη στο περιοδικό Γυναίκα και την δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Τσόλκα παραχώρησε η Εύη Αδάμ και φωτογραφήθηκε με τις κόρες της, την 14χρονη Νεφέλη και την 12χρονη Δανάη.

Η Εύη Αδάμ μίλησε μεταξύ άλλων για το ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της, Λάμπη Λιβιεράτο αλλά και το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε δεύτερο γάμο.

"Η επικοινωνία μου με το Λάμπη είναι φυσιολογική" δήλωσε η Εύη Αδάμ και όσον αφορά τον δεύτερο γάμο της σημείωσε: "Εννοείται (ότι θα προχωρούσα σε άλλο γάμο). Αν νιώσω ότι θέλω να το κάνω, φυσικά και θα το κάνω. Δεν αποκλείω τίποτα. Η Elizabeth Taylor πώς το έκανε εννέα φορές; Η σταθερά μου είναι τα παιδιά. Κατά τα άλλα, ό,τι φέρει η ζωή το δέχομαι. Οι σχέσεις οι ίδιες, άλλωστε, είναι ρευστές και δε χωρούν σε κουτάκια, τόσο οι ερωτικές όσο και οι φιλικές ή απλώς οι κοινωνικές".

Ποια είναι η σχέση της με τις δύο κόρες της; "Έχω συνεργασία. Είναι 14 ετών και 12 και ενώ η εφηβεία έχει εκρήξεις στο σπίτι μας δεν ακούγεται φωνή. Νομίζω ότι έχω κάνει καλή δουλειά, ξέροντας πάντα πως βάζοντας όρια από την αρχή όταν ήταν μικρά αισθάνονται τα ίδια ασφάλεια. Λέμε χιλιάδες πράγματα κάθε μέρα, για τη φιλοσοφία της ζωής. Αναλύουμε όχι γενικά αλλά βάσει γεγονότων.Αυτό που τους λέω πάντα είναι να στηρίζονται στην κρίση τους και να φιλτράρουν τα πάντα".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR