counter

Ευγενία Σαμαρά: Η απόφαση να αφήσει τη Θεσσαλονίκη και η επόμενη ημέρα μετά τον "Σασμό"

Ευγενία Σαμαρά: Η απόφαση να αφήσει τη Θεσσαλονίκη και η επόμενη ημέρα μετά τον "Σασμό"
Ευγενία Σαμαρά: Η απόφαση να αφήσει τη Θεσσαλονίκη και η επόμενη ημέρα μετά τον "Σασμό"

Συνέντευξη στο περιοδικό Glow και την Μαρία Αραμπατζίδου παραχώρησε η Ευγενία Σαμαρά. Η ηθοποιός μίλησε για την απόφαση που πήρε να αφήσει τη Θεσσαλονίκη και να μετακομίσει στην Αθήνα, αλλά και για την επόμενη ημέρα μετά τον “Σασμό”, όπου πρωταγωνιστεί τα τεέυατία δύο χρόνια.

Δείτε επίσης - Ευγενία Σαμαρά: Τι είπε για την προσωπική της ζωή μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Γιάννη Ποιμενίδη

Ευγενία Σαμαρά - Η απόφαση να φύγει από την Θεσσαλονίκη

 «Ήταν μια πυρηνική μου ανάγκη να φύγω από τη Θεσσαλονίκη. Ένιωθα ότι το κομμάτι της εργασίας μου κι όλα αυτά που επιθυμώ να κάνω κάπως δε λειτουργούσαν με τον τρόπο ακριβώς που ήθελα εκεί, οπότε το επιζητούσα. Η μετάβασή μου στην Αθήνα δεν έγινε δηλαδή με άγχος, αλλά με μια βαθιά πίστη ότι εδώ που έρχομαι τα πράγματα θα είναι έτσι όπως τα έχω στο μυαλό μου και πολύ καλύτερα. Κι έτσι κι έγινε! Δεν ήρθα ούτε επειδή βρήκα δουλειά, ούτε γνωρίζοντας κόσμο, αλλά πραγματικά έτσι! Είπα: “Θα πάω στην Αθήνα, γιατί θέλω”. Είχα μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα μιας σειράς τότε, η οποία θα παιζόταν στην τηλεόραση. Έκλεισα τις υποχρεώσεις μου με αυτή στη Θεσσαλονίκη.

Η προβολή της θα ξεκινούσε τον Οκτώβριο, κι εγώ τον Αύγουστο είχα ήδη μετακομίσει. Το οργάνωνα χρόνια, οπότε δεν υπήρξε φόβος όταν πάτησα το πόδι μου εδώ. Και σήμερα, εννιά χρόνια μετά, είμαι πολύ χαρούμενη με την έκβαση και με το όποιο θάρρος είχα εκείνη τη στιγμή να πω πως τα παρατάω όλα και φεύγω. Δεν ένιωσα, όμως, ότι ρίσκαρα με αυτή μου την απόφαση, αλλά ότι πήγαινα κάπου για το καλύτερο αποτέλεσμα για μένα και την προσωπική μου εξέλιξη. Όντως έτσι ήταν, σαν να το ήξερα μέσα μου. Μου αρέσει πάρα πολύ η Αθήνα. Περισσότερο να την περπατάω. Στους περισσότερους που έχουν μεγαλώσει εδώ αυτό τους ακούγεται σοκαριστικό. Έχει γειτονιές πανέμορφες, μέρη που τα ανακαλύπτω ακόμη και μετά τόσα χρόνια, αλλά και περισσότερες επιλογές. Με κάνει να αισθάνομαι πως δε λιμνάζω με κάποιον τρόπο. Όμως, το κυριότερο είναι ότι η πόλη αυτή μου χάρισε πολύ όμορφες στιγμές στην εργασία μου που δε θα μπορούσα να τις ζήσω στη Θεσσαλονίκη. Κόσμο από τον χώρο που γνώρισα, ανθρώπους που θαύμαζα και τους συνάντησα…» ανέφερε η Ευγενία Σαμαρά.

Ευγενία Σαμαρά – Ο “Σασμός” και η επόμενη ημέρα

«Για μένα αυτά τα δύο χρόνια ήταν πάρα πολύ όμορφα απ’ όλες τις απόψεις. Η παραγωγή ξεκίνησε -ούτως ή άλλως- με εξαιρετική αγάπη, μεράκι και κέφι. Και λειτούργησε! Κάτι το απίστευτα θετικό, αφού αγκαλιάστηκε από τον κόσμο, γεγονός που έδωσε και σε μας τεράστια δύναμη. Μία υπέροχη συνεργασία, από τους ανθρώπους που είναι μπροστά στις κάμερες μέχρι όλους όσοι βρίσκονται πίσω από αυτές, πολύ δημιουργική. Έχω γενικά πάρα πολύ μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη για τον “Σασμό”.

Ήταν ένα πολύ ωραίο δώρο στη ζωή μου… Όσο για τη στιγμή που θα έρθει να αποχωριστώ τον ρόλο μου, αυτό ξέρω καλά ότι είναι κάτι που συμβαίνει στη δουλειά μας συνέχεια, οπότε δεν είναι κάτι το οποίο με στενοχωρεί ή με απασχολεί. Όταν χρειαστεί να κάνει τον κύκλο του, θα τον πραγματοποιήσει και σε μένα θα μείνει η χαρά που μου προσέφερε κι όλη αυτή η εμπειρία. Ούτε με τρομάζει ούτε δε θέλω να γίνει. Ούτως ή άλλως, πρέπει κάποτε να συμβεί – όλα τα πράγματα στη ζωή πρέπει να καταλήγουν κάπου» πρόσθεσε η ηθοποιός.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR