counter

Ευγενία Μανωλίδου: Οι συγκινητικές δημόσιες ευχές στον μεγαλύτερο γιο της, Αλέξανδρο

Ευγενία Μανωλίδου: Οι συγκινητικές δημόσιες ευχές στον μεγαλύτερο γιο της, Αλέξανδρο
Ευγενία Μανωλίδου: Οι συγκινητικές δημόσιες ευχές στον μεγαλύτερο γιο της, Αλέξανδρο

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο μεγαλύτερος γιος της Ευγενίας Μανωλίδου, Αλέξανδρος .

Η ίδια, που ποτέ δεν έχει κρύψει την αδυναμία της για τα παιδιά της, θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στον γιο της που έκλεισε τα 24 χρόνια του.

Δημοσίευσε λοιπόν δυο φωτογραφίες του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τις φωτογραφίες αυτές μάλιστα, επέλεξε να συνοδεύσει με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό και τρυφερό κείμενο.

«Εί́ναι κάποιες στιγμές που η καθημερινότητα πατάει  το "pause"... Την παύση. Στη δική  μου ζωή οι στιγμές αυτές είναι κάθε χρόνο τέσσερεις. Η πρώτη είναι η 12η Ιουνίου. Σαν εχθές λοιπόν, πριν από 24 χρόνια, η δική μου ζωή έπαυσε να είναι δική μου και άρχισε να χωρίζεται. Πρώτα στα 2, μετά στα 3, μετά στα 4. Σαν εχθές γεννήθηκε το αγόρι μου, φοιτήτρια εγώ στο Πανεπιστήμιο, ούτε ήξερα τί να κάνω, τί να μην κάνω... Και μου τα έμαθε. Όλα μου τα έμαθε. Είναι η αιτία που έγινα καλύτερη μαμά για τα υπόλοιπα τρία. Και ποτέ δεν θα ξεχάσω τη στιγμή εκείνη, που μικρό, μικρό αγοράκι μου είπε: "Μαμά, εγώ σε μεγάλωσα..."Ήξερε από τότε. Όλα τα ήξερε. Και συνεχίζει. Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου! Πάντα τέλειος! Όπως οι δημιουργίες σου... #birthdayboy #myboy #».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ευγενίας Μανωλίδου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR