counter

Ευγενία Μανωλίδου: “Ήταν δύσκολο να εξηγήσω στα παιδιά μου ότι θα ζουν με έναν άλλο άνθρωπο”

Ευγενία Μανωλίδου: “Ήταν δύσκολο να εξηγήσω στα παιδιά μου ότι θα ζουν με έναν άλλο άνθρωπο”
Ευγενία Μανωλίδου: “Ήταν δύσκολο να εξηγήσω στα παιδιά μου ότι θα ζουν με έναν άλλο άνθρωπο”

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ

Η Ευγενία Μανωλίδου και η Ευρυδίκη μίλησαν στην εκπομπή Joy και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για μια ίσως από τις πιο περίεργες περιόδους της ζωής της.

Εκείνη που είχαν βρει τον έρωτα στο πρόσωπο των τωρινών συζύγων τους αλλά έπρεπε να μιλήσουν στα παιδιά τους για τα νέα δεδομένα στη ζωή τους.  

Η Ευγενία Μανωλίδου είπε χαρακτηριστικά: “Στην αρχή ήταν δύσκολο να βάλεις έναν άνθρωπο να συνειδητοποιήσει ότι τα παιδιά του θα μένουν με έναν άλλο άνθρωπο ή τα παιδιά ότι δεν θα μένουμε με τον πατέρα τους. Όλο αυτό είναι πολύ δύσκολο. Όμως όταν υπάρχει το κοινό συμφέρον, που  είναι τα παιδιά, όλοι ενώνονται μαγικά. Και ο πρώην σύζυγός μου και ο Άδωνις βάλαμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση. Συνήθως υπάρχουν διαμάχες και είναι άσχημα. Τα παιδιά μου γνώρισαν το Άδωνι όταν ήταν 6 χρονών και 4χρονών.  Πλέον έχουν ζήσει περισσότερα με τον Άδωνι. Τον φωνάζουν Άδωνι δεν υπήρχε ποτέ λόγος να το αλλάξουμε αυτό.

Αφού ήμασταν 2 χρόνια με τον Άδωνι άρχισαν να τον γνωρίζουν πηγαίνοντας cinema.

Ο λόγος που προχώρησα τη σχέση μου με τον Άδωνι ότι φερόταν καλά στα παιδιά μου. Πρώτα πρόσεξα πόσο καλά τα πάνε τα παιδιά μαζί του και μετά άρχισα να σκέφτομαι τα υπόλοιπα.”

ΕΥΡΥΔΙΚΗΑπό την πλευρά της η Ευρυδίκη τόνισε: “ Όλα τα παιδιά θέλουν τους γονείς τους μαζί. Για αυτό και οι γονείς πρέπει να συνεχίσουν να δίνουν την ίδια αγάπη και ότι δεν έχουν χάσει την οικογένειά τους. Αυτό εμείς με τον Γιώργο το καταφέραμε.Ο Δημήτρης (Κοργιαλάς) έχει το δικό του ρόλο, του συζύγου, του συντρόφου. Τα παιδιά έχουν ανάγκη από δυο γονείς.  Με τον Δημήτρη είναι πολύ φίλοι”.

Δέιτε το video

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR