counter

Ευγενία Μανωλίδου: Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για τα γενέθλια του γιου της Περσέα!

Ευγενία Μανωλίδου: Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για τα γενέθλια του γιου της Περσέα!
Ευγενία Μανωλίδου: Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για τα γενέθλια του γιου της Περσέα!

Ευγενία Μανωλίδου έχει δημιουργήσει μια όμορφη και αγαπημένη οικογένεια που αποτελείται από τα 2 μεγαλύτερα παιδιά, από τον πρώτο της γάμο με τον γνωστό ζωγράφο, Θεόδωρο Μανωλίδη και τα 2 μικρότερα παιδάκια από το γάμο της με τον γνωστό πολιτικό Άδωνι Γεωργιάδη.

Η μαέστρος ως λάτρης των social media, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η Ευγενία Μανωλίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, με αφορμή τα γενέθλια του 15χρονου γιου της Περσέα, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η ευτυχισμένη μανούλα πόσταρε εικόνες με τον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη και τον γιο τους και έτσι του ευχήθηκε δημόσια.

«Αχ, αυτό το αγόρι... Που τότε ήταν 4 και τώρα 15... Και με κάνει κάθε ημέρα και πιο υπερήφανη! Στην τελική ευθεία της σχολικής διαδρομής, Α’ λυκείου εφέτος, είμαι σίγουρη πως θα καταφέρει τα πάντα! Και θα τα κάνει όλα τέλεια. Γιατί απλώς, έτσι είναι ο Περσέας μας! Να σε χαιρόμαστε μωρό μου @perseusgeorgiades . Να τον χαιρόμαστε @adonis_georgiadis @alexandermanolides #theodora_olympia (aka no more insta girl) #birthdayboy #happybirthday #15»,έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ευγενία Μανωλίδου.

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR