counter

Ευγενία Μανωλίδου: Η πρώτη της συνέντευξη μετά τον ερχομό του παιδιού της

Ευγενία Μανωλίδου: Η πρώτη της συνέντευξη μετά τον ερχομό του παιδιού της
Ευγενία Μανωλίδου: Η πρώτη της συνέντευξη μετά τον ερχομό του παιδιού της

Ευγενία Μανωλίδου

Συνέντευξη παραχώρησε η Ευγενία Μανωλίδου στο περιοδικό «People» και στη δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι και μάλιστα την πρώτη μετά την άφιξη του τέταρτου παιδιού της. Η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε όχι μόνο για την επαγγελματική της πορεία στη μουσική και την τηλεόραση, αλλά αποκάλυψε και άγνωστες λεπτομέρειες της οικογενειακής της ζωής.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευγενία Μανωλίδου αναφερόμενη στην οικονομική της κατάσταση δήλωσε πως «ως μουσικός δεν έβγαζα ποτέ πολλά λεφτά. Ποτέ δεν είχα οικονομική άνεση, παρά μόνο όταν ήμουν στην τηλεόραση. Εκεί πήρα κάποια καλά χρήματα κι έτσι μπόρεσα να τακτοποιήσω εκκρεμότητες που μέχρι τότε δεν μπορούσα να εξο­φλήσω. Από εκεί και πέρα, δεν ήταν τα χρήματα τόσα πολλά ώστε να βάλω στην άκρη. Όταν τελείωσε η τηλεόραση, τελεί­ωσαν και τα χρήματα. Και ξεκίνησα πάλι από την αρχή. Οπότε τώρα η πίεση που νιώθω είναι μεγάλη, αλλά δεν είναι ξένη, γιατί την έχω νιώσει πολλές φορές. Όπως και ο Άδωνις. Έχει κερδίσει χρήματα, αλλά έχει χάσει και πολλά λόγω των επι­χειρήσεων που είχε. Υπουργός έγινε σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για την Ελλάδα, που δεν υπάρχουν κρατικά χρήματα».

Επίσης, η Ευγενία Μανωλίδου συμπλήρωσε λέγοντας πως «η βουλευτική αποζημίωση έχει μειωθεί πολύ και ως υπουργός δεν έπαιρνε περισσότερα λεφτά από ό,τι ως βουλευτής, έπαιρνε τα ίδια. Οπότε και εκείνος από την πλευρά του έχει τις δικές του δυσκολίες. Έχουμε πολλές υποχρεώσεις ως οικογένεια, αλλά αυτό που προ­σπαθούμε να κάνουμε είναι να μη μειώνουμε το επίπεδο της καθημερινό­τητας των παιδιών. Εμείς έχουμε ζήσει με πολύ λιγότερα και ούτε μας πειράζει ούτε μας φοβίζει. Αλλά δεν θα θέλαμε τα παιδιά μας να στερηθούν. Από την άλλη, όσο μπορούμε, τους έχουμε μεγαλώσει καλά και νομίζω πως και να λείψουν κά­ποια πράγματα στο μέλλον, δεν χάθηκε και ο κόσμος».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR