counter

Ευγενία Μανωλίδου: "Θέλουμε το 2014 να μας φέρει ένα ακόμα παιδί"

Ευγενία Μανωλίδου: "Θέλουμε το 2014 να μας φέρει ένα ακόμα παιδί"
Ευγενία Μανωλίδου: "Θέλουμε το 2014 να μας φέρει ένα ακόμα παιδί"

Ευγενία Μανωλίδου

Η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε στο περιοδικό People για τα παιδιά της, το ενδεχόμενο τέταρτου παιδιού, και την επιλογή της να απέχει από την τηλεόραση.

Η Ευγενία Μανωλίδου στην συνέντευξη της αποκάλυψε πως η ίδια και ο σύζυγός της Άδωνης Γεωργιάδης θα ήθελαν πολύ να αποκτήσουν παιδί: "Θα θέλαμε και οι δύο, αλλά με τα προγράμματά μας δεν το βλέπω και πολύ εύκολο. Αν έρθει, θα το καλοδεχτούμε. Αν όχι, πάλι είμαστε ευτυχισμένοι και ευγνώμονες για την οικογένειά μας".

Η Ευγενία Μανωλίδου έγινε μητέρα στο πρώτο της παιδί, όταν ήταν μόλις 20 ετών, ενώ ζούσε μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Σήμερα παραδέχεται πως η καλύτερη ηλικία για μια γυναίκα να αποκτήσει παιδί είναι μετά την ηλικία των 30: "Ξαφνικά αλλάζει όλη σου η κοσμοθεωρία. Όλα επικεντρώνονται γύρω από ένα μωρό. Πολλές ευθύνες, χρειάστηκε να αντιμετωπίσω καταστάσεις που δεν ήξερα πώς να χειριστώ, έκανα λάθη, σίγουρα δεν είναι κάτι που το συστήνω. Θεωρώ πως μια γυναίκα πρέπει να γίνεται μαμά μετά τα 30" λέει η Ευγενία.

Η παρουσιάστρια αν και απέχει τον τελευταίο καιρό από την τηλεόραση δεν δίστασε να σχολιάσει τους παρουσιαστές του Πρωινού του Mega λέγοντας χαρακτηριστικά πως προτιμά τον Πέτρο Κωστόπουλο το βράδυ: "Η αλήθεια είναι ότι θα τον προτιμούσα το βράδυ. Κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια, αλλά, πίστεψέ με, είμαι ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος να κρίνω, γιατί δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τα προγράμματα. Όλος μου ο χρόνος είναι αφιερωμένος στη μουσική και την οικογένειά μου".

Η Ευγενία Μανωλίδου αποκαλύπτει πως είχε δεχτεί πρόταση για να παρουσιάσει το Πρωινό μου, όμως πλέον προτεραιότητα της είναι η μουσική: "Υπήρξε μια διερευνητική περίοδος, αλλά είχα ξεκαθαρίσει πολύ πριν ότι καμία τηλεοπτική πρόταση δεν θα με κρατούσε μακριά από τις συναυλίες μου" λέει η παρουσιάστρια.

Η αποχή της από την τηλεόραση είναι θέμα επιλογής, πλέον έχει ρίξει όλη της την προσοχή στην οικογένεια της και στην μουσική: "Δεν απέχω από την τηλεόραση. H τηλεόραση δεν ήταν ποτέ η βασική μου ιδιότητα, η δουλειά μου, το όνειρό μου. Είμαι ευγνώμων που ήρθε στη ζωή μου, μου έδωσε πολλά, αλλά από την αρχή είχα πολύ ξεκάθαρη εικόνα ότι θα διαρκούσε για λίγο. Δεν είχα ούτε έναν ενδοιασμό για την επιστροφή μου στη μουσική, ακόμα και από το ξεκίνημά μου". 

Ευγενία Μανωλίδου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR