counter

Ευγενία Δημητροπούλου: Υιοθέτησε κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε - Η πρώτη φωτογραφία και το συγκινητικό μήνυμα

Ευγενία Δημητροπούλου: Υιοθέτησε κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε - Η πρώτη φωτογραφία και το συγκινητικό μήνυμα
Ευγενία Δημητροπούλου: Υιοθέτησε κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε - Η πρώτη φωτογραφία και το συγκινητικό μήνυμα

Τους διαδικτυακούς της ακολούθους ξάφνιασε το μεσημέρι του Σαββάτου η Ευγενία Δημητροπούλου, όταν ανακοίνωσε μέσω Instagram πως υιοθέτησε ένα κοριτσάκι με καταγωγή από τη Σιέρα Λεόνε, που ονομάζεται Εύα.

«Παναγία μου σε ευχαριστώ! Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!» έγραψε η Ευγενία Δημητροπούλου, που ανέβασε παράλληλα την πρώτη κοινή φωτογραφία με την κόρη της.

Λίγες ημέρες πριν, η ηθοποιός δήλωσε σε συνέντευξή της σχετικά με τη μητρότητα και την υιοθεσία: «Θα ήθελα πολύ να γίνω μαμά. Η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι και πρώτη μου επιλογή, για μένα δεν υπάρχει διαφορά στο γεννάω εάν παιδιά ή υιοθετώ εάν παιδί».

Θυμίζουμε πως στην προσωπική της ζωή η Ευγενία Δημητροπούλου είναι παντρεμένη από το καλοκαίρι με τον νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη.

«Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν τα φωνάζω τα πράγματα. Αντίστοιχα κι ο σύζυγός μου. Θέλαμε να το κρατήσουμε για εμάς. Έχουμε σκοπό να κάνουμε θρησκευτικό γάμο κάποια στιγμή, αλλά θέλαμε να κάνουμε και πολιτικό πολύ μαζεμένα. Είμαστε παντρεμένοι από τις 11 Ιουνίου. Το περίεργο ήταν, επειδή είναι νευροχειρουργός κι άρα μπορεί να βρει κανείς πολύ εύκολα το κινητό του, τον καλούσαν στον προθάλαμο του χειρουργείου από διάφορες εκπομπές κι ο ίδιος δεν άκουγε και καλά και μετά απαντούσε όχι πάρτε στην Ευγενία. Έχει συστολή, όταν δημοσιοποιήθηκε το όνομά του, έκλεισε τα social media του και λέει δεν το έχω αυτό. Ας έχω καλύτερα μόνο την ιατρική μου σελίδα» είχε πει σε παλιότερες δηλώσεις της για τον σύζυγό της η Ευγενία Δημητροπούλου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR