counter

Ευγενία Δημητροπούλου: Το ενδεχόμενο γάμου και η γνωριμία με την οικογένεια του συντρόφου της, Άλκι Κούρκουλου

Ευγενία Δημητροπούλου: Το ενδεχόμενο γάμου και η γνωριμία με την οικογένεια του συντρόφου της, Άλκι Κούρκουλου
Ευγενία Δημητροπούλου: Το ενδεχόμενο γάμου και η γνωριμία με την οικογένεια του συντρόφου της, Άλκι Κούρκουλου

Με αφορμή την ταινία «Η Ρόζα της Σμύρνης», στην οποία πρωταγωνιστεί, η Ευγενία Δημητροπούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο People.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για το ενδεχόμενο γάμου, τον έρωτα αλλά και τον σύντροφό της, Άλκι Κούρκουλο.

Παρακάτω το σχετικό απόσπασμα της εξομολόγησής της:

Τα νυφικά σε «κυνηγούν» (Πρόβα νυφικού, Άννα Καρένινα, Το Νησί) και τώρα το νυφικό της Ρόζας. Το κάρμα σου στέλνει κάποιο μήνυμα;

Έχω φορέσει τόσα νυφικά που ξέρω τα πάντα όμως δεν πλησιάζει η ώρα για τον δικό μου γάμο. Καταλαβαίνω εκείνες που θέλουν να γίνουν οι πρωταγωνίστριες του γάμου τους αλλά εμένα δεν μου λέει τίποτα. Πιστεύω στον Θεό και στην ευλογία. Αν παντρευτώ, θα κάνω έναν κλειστό γάμο με λίγους φίλους. Αυτό που με νοιάζει είναι να νιώθεις σύμπνοια με κάποιον άνθρωπο. Η συνεννόηση για κοινό αγώνα.

Ο Άλκις Κούρκουλος έχει πει σε συνέντευξη του ότι «ο έρωτας είναι εγωκεντρικό και κτητικό συναίσθημα»

Εγώ το βλέπω διαφορετικά. Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη. Ο έρωτας είναι αυτός που ενώ μπορεί να έχεις κοιμηθεί τρεις ώρες σου δίνει τρομερή δύναμη να μπορείς να γυρίσεις όλο τον κόσμο.

Μια φωτογραφία, από την κινηματογραφική πρεμιέρα του Άλκι, όπου ποζάρεις με εκείνον και την οικογένεια του έκανε κάποιους να μιλήσουν για το πρώτο δημόσιο βήμα επισημοποίησης της σχέσης σας.

Δεν έχει καμιά σχέση με επισημοποίηση. Έχω γνωρίσει την μητέρα του, όλα τα αδέρφια του τη Μελίτα, την Εριέττα και τον Φίλιππο. Είναι εξαιρετικοί τους ξέρω καιρό και έχω μόνο καλά να πω για αυτούς. Επίσης η κυρία Λάτση είναι ευγενέστατη. Φυσικά δεν έχω καθημερνή επαφή αλλά τους εκτιμώ όλους πολύ!

Η Ευγενία Δημητροπούλου με τον Άλκι Κούρκουλο και την οικογένειά του

Ταινίες με τον Νίκο Κούρκουλο παρακολουθείς;

Φυσικά! Βγήκα στο θέατρο πριν από δέκα χρόνια, ήταν 2006 όταν ύστερα από τρεις οντισιόν με διάλεξαν για να παίξω στο έργο Ερρίκος Δ’ του Πιραντέλλο … Μετά την επιλογή μου πήγα στο Εθνικό Θέατρο να υπογράψω την πρόσληψη μου. Ξέρεις ποιος ήταν πρώτος μου εργοδότης; ο Νίκος Κούρκουλος που ήταν διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου. Αργότερα ήρθε στην παράσταση και μου είπε καλά λόγια που τα κρατάω για εμένα. Ήμουν ένα παιδί και εκείνος ένας μύθος!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR