counter

Ευδοκία Τσαγκλή: Ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Νίκο Τακλή - “Μέχρι στιγμής δεν μου έχει δώσει μερίδιο από το έπαθλο”

Ευδοκία Τσαγκλή: Ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Νίκο Τακλή  - “Μέχρι στιγμής δεν μου έχει δώσει μερίδιο από το έπαθλο”
Ευδοκία Τσαγκλή: Ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Νίκο Τακλή - “Μέχρι στιγμής δεν μου έχει δώσει μερίδιο από το έπαθλο”

Συνέντευξη στην εκπομπή “Love it” παραχώρησε η Ευδοκία Τσαγκλή, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του «Big Brother», όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Η Ευδοκία Τσαγκλή μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πλέον δεν είναι ζευγάρι με τον νικητή του ριάλιτι, Νίκο Τακλή και πως δεν μοιράστηκαν τελικά το χρηματικό έπαθλο.  

Δείτε επίσης - Θοδωρής Κωνσταντόπουλος: Ο πρώην της Κάτιας Ταραμπάνκο σε τρυφερά ενσταντανέ με τη φιναλίστ του Big Brother, Ευδοκία Τσαγκλή

«Με τον Νίκο το προσπαθήσαμε, αλλά από τον Μάρτιο δεν είμαστε μαζί. Νομίζω πως ήρθαμε σε αυτό το σημείο μαζί. Πιο δυστυχισμένους μας έκανε, παρά ευτυχισμένους. Οπότε τραβήξαμε διαφορετικούς δρόμους. Σίγουρα πληγώνεσαι σε έναν χωρισμό, όταν αγαπάς τον άλλο και όταν τα συναισθήματα είναι ειλικρινή, αλλά πλέον δεν αφήνω τον εαυτό μου να πέφτει για πολύ.

Μέχρι στιγμής δεν μου έχει δώσει μερίδιο από το έπαθλο. Δεν έχουμε επαφές και δεν με έχει προσεγγίσει για να μου πει κάτι αντίστοιχο. Ο Νίκος είναι καλό παιδί. Κάποια στιγμή, εφόσον το είπε, θα τηρήσει τον λόγο του και θα το κάνει. Νομίζω πως έχει πάρει τα χρήματα. Ίσως έρθει κάποια στιγμή να μου πει», είπε μεταξύ άλλων η Ευδοκία Τσαγκλή.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ευδοκία Τσαγκλή:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR