counter

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Τα γράμματα που έλαβε μετά την αποκάλυψη για την υιοθεσία του γιου της

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Τα γράμματα που έλαβε μετά την αποκάλυψη για την υιοθεσία του γιου της
Ευδοκία Ρουμελιώτη: Τα γράμματα που έλαβε μετά την αποκάλυψη για την υιοθεσία του γιου της

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε συγκινήσει πριν από μερικούς μήνες το πανελλήνιο όταν αποκάλυψε ότι μαζί με τον σύζυγό της Νικηφόρο Χαραγκιώνη αποφάσισαν να προχωρήσουν στην υιοθεσία ενός παιδιού. Η ηθοποιός μίλησε στο tv Έθνος για όλους και για όλα, αποκαλύπτοντας παράλληλα τον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για την υιοθεσία.

Για ποιο λόγο δημοσιοποιήσατε την απόφαση σας να υιοθετήσετε ένα παιδί;

Με όλη αυτήν τη διαδικασία ασχολούμαι 3,5 χρόνια. Το παιδί το έχουμε αρκετό καιρό μαζί μας. Αποφάσισα να το κάνω γιατί η χαρά που δίνω εγώ στο παιδί και η προοπτική που του έδωσα, από εκεί που δεν είχε καμία προοπτική και η χαρά που έχει προσφέρει στην οικογένεια μου είναι τόσο μεγάλη, που θεώρησα ότι εμείς οι άνθρωποι που έχουμε μια μικρή επιρροή αν με έναν τρόπο μπορούμε να επηρεάσουμε έστω και έναν άνθρωπο, όπως με την πράξη αυτή που έκανα αυτό θα είναι η μεγαλύτερη νίκη.

Ακόμα και ένα παιδάκι να έπαιρναν από ένα νοσοκομείο ή ένα ίδρυμα διαβάζοντας μια συνέντευξη μου, για μένα θα ήταν ένα μεγάλο κέρδος.

Οι γυναίκες σας ρωτούν για τη διαδικασία της υιοθεσίας;

Η μεγάλη μου χαρά είναι ότι αυτή τη νίκη την κέρδισα με έναν τρόπο, διότι τρία ζευγάρια που θέλουν να κάνουν παιδιά μου έστειλαν γράμμα στο θέατρο που έπαιζα. Έχω ήδη συναντηθεί μαζί τους και το ένα από αυτά ήδη έχει ξεκινήσει διαδικασία.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR