counter

Ευδοκία Ρουμελιώτη για Εριέττα Κούρκουλου: "Δεν την ξέρω αλλά συγκινήθηκα, έμεινα ξύπνια όλο το βράδυ"

Ευδοκία Ρουμελιώτη για Εριέττα Κούρκουλου: "Δεν την ξέρω αλλά συγκινήθηκα, έμεινα ξύπνια όλο το βράδυ"
Ευδοκία Ρουμελιώτη για Εριέττα Κούρκουλου: "Δεν την ξέρω αλλά συγκινήθηκα, έμεινα ξύπνια όλο το βράδυ"

Μια ανάρτηση για το 5,5 μηνών βρέφος από την Άρτα που ο πατέρας του ξέχασε στο αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή του έκανε χθες η Εριέττα Κούρκουλου.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη διάβασε την ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου και έκανε μια άλλη στην οποία ανέφερε πως συγκινήθηκε πολύ και συμφωνεί μαζί της.

Δείτε επίσης - Εριέττα Κούρκουλου για Άρτα: "Οι άνθρωποι που θρηνούν τον χαμό του παιδιού τους, δεν είχαν χρόνο και βοήθεια"

Η ανάρτηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη

«Χθες το βράδυ πριν κοιμηθώ διάβασα μια ανάρτηση που μου ήταν αδύνατον να μην σχολιάσω ενώ δεν το έχω κάνει ποτέ. Την ανάρτηση αυτή την έκανε η κυρία Εριέττα Κούρκουλου. Δεν την ξέρω αυτή την γυναίκα δεν είναι φίλη μου και το πιθανότερο είναι να μην την συναντήσω και πότε... Συγκινήθηκα , σκέφτηκα και έμεινα ξύπνια σχεδόν όλο το βράδυ .Για όλα αυτά που έγραψε και για τον τρόπο που σκέφτηκε ...Αν όλοι μας σκεφτόμασταν με αυτό τον τρόπο ίσως ο κόσμος μας γίνονταν λίγο πιο ανθρώπινος και υποφερτός.

Πόσο απόλυτα συμφωνώ μαζί της ...Πόσο δύσκολη είναι η καθημερινότητα για τους ανθρώπους. Για αυτά τα νέα ζευγάρια που τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ να προλάβουν...Να προλάβουν τη ζωή ..Να προλάβουν να γυρίσουν το βράδυ στο σπίτι τους να δουν τα παιδιά τους και προσπαθήσουν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα ...

Όλοι αυτοί οι γονείς που αποχωρίζονται βίαια τα παιδιά τους τόσο μικρά γιατί διαφορετικά δεν θα επιβιώσουν ...Πόσο βαθιά λυπάμαι για όλο αυτό ...Και πόσες ενοχές αισθάνομαι αμέτρητες φορές που εγώ έχω αυτή την δυνατότητα...Τι δυνατότητα να είμαι με το παιδί μου ...Να μεγαλώνω το παιδί μου ..Να παίζω με το παιδί μου ...Να έχω χρόνο με το παιδί ...Πριν λοιπόν αρχίζουμε να καταδικάζουμε ας σκεφτόμαστε όλοι λίγο παραπάνω…Και ίσως σιγά σιγά εμείς οι ίδιοι όταν καταφέρουμε να μπούμε και λίγο στην θέση του άλλου αλλάξουμε τον κόσμο μας», έγραψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Δείτε την ανάρτηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR