counter

Ευαγγελία Συριοπούλου: Περιγράφει την απίστευτη στιγμή από τον τοκετό της - "Ήταν 7 η ώρα και..."

Ευαγγελία Συριοπούλου: Περιγράφει την απίστευτη στιγμή από τον τοκετό της - "Ήταν 7 η ώρα και..."
Ευαγγελία Συριοπούλου: Περιγράφει την απίστευτη στιγμή από τον τοκετό της - "Ήταν 7 η ώρα και..."

Καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης 14/2 στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 «The 2Night Show» ήταν η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Δείτε επίσης - Ευαγγελία Συριοπούλου: Τα καλλιστεία και η οικογένεια με τον Στράτο Πατσατζή

 Μέσα σε όλα η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στον σύζυγό της, στον γιο της αλλά και στην εμπειρία της μητρότητας.

Όσα είπε η Ευαγγελία Συριοπούλου

«Ο Στράτος δεν θέλει καθόλου δημοσιότητα, τον παρακαλάω να πάμε μαζί σε παραστάσεις και μόλις βλέπει τους φωτογράφους εξαφανίζεται» είπε αρχικά η Ευαγγελία Συριοπούλου.

«Στην εγκυμοσύνη μου πήρα 15 κιλά. Έχω καλό μεταβολισμό και τα έχασα, αλλά έκανα και δίαιτα. Αγαπάω πάρα πολύ το φαγητό. Ανταγωνίζομαι τον Στράτο στο φαγητό. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση. Δεν έχουμε βαφτίσει ακόμη τον γιο μας, αλλά θα τον πούμε Νικόλα, το όνομα του πεθερού μου. Τα παιδιά είναι δώρο Θεού. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία. Έχω γίνει περισσότερο ευσυγκίνητη, όχι ότι δεν ήμουν αλλά γενικά έχω αλλάξει πολύ σαν άνθρωπος μετά τη γέννηση του παιδιού. Στην αρχή αγχώθηκα με την ευθύνη, είπα αλλάζει η ζωή μου. Είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη, δεν είχα ψυχολογικά. Το πρώτο διάστημα δούλευα. Το μόνο που με άγχωσε ήταν ο κορονοϊός, κλείστηκα στο σπίτι γιατί φοβόμουν μην κολλήσω. Δεν έβλεπα πολύ κόσμο αλλά εντάξει το ξεπεράσαμε» αποκάλυψε η ηθοποιός.

«Ήμασταν μαζί στο σπίτι μας, το κατάλαβα απευθείας ότι κάτι δεν πάει καλά. Στην υποψία ότι είμαι έγκυος ο Στράτος έφυγε σαν σφαίρα να πάει στο φαρμακείο δεν άντεξε να περιμένει να ξημερώσει. Το θέλαμε πολύ το παιδί. Μόλις βγήκε το τεστ κοιταζόμασταν στα μάτια δεν υπήρχαν λόγια, ήταν σαν τα είπαμε όλα, ήταν μία πολύ συγκινητική στιγμή. Και από την άλλη μέρα ήταν λες και όλα ήταν φωτεινά. Οι πρώτοι που το είπαμε ήταν οι γονείς μας. Το είπαμε στους δύο μήνες» αποκάλυψε η Ευαγγελία Συριοπούλου.

 Επιπλέον, για την ημέρα που γέννησε η Ευαγγελία Συριοπούλου περιέγραψε: «Ήταν 7 η ώρα το πρωί και ένιωθα λίγο περίεργα. Ο Στράτος μου είπε σηκωνόμαστε πάμε στο νοσοκομείο. Είχαν έρθει και οι γονείς μου για φύλακες, επειδή ο Στράτος δούλευε. Περνούσαν οι ώρες, είχα τα πονάκια, του λέω κάποια στιγμή να πάμε σε ένα πολυκατάστημα για ψώνια. Ήθελα να πάω να πάρω κάτι παπλώματα, είχα μπει σε μία διαδικασία άμυνας. Πήρα παραμάσχαλα κάτι παπλώματα, μετά πήγαμε να φάμε, μετά πάμε σπίτι, βγάλαμε τον σκύλο βόλτα και ύστερα μπήκα στο μαιευτήριο με διαστολή 8. Ήμουν έτοιμη, σε 20 λεπτά γέννησα, φυσιολογικά. Τη στιγμή που κράτησα τον γιο μου στην αγκαλιά μου τα συναισθήματα με πλημμύρισαν. Δεν υπάρχουν λόγια. Τις πρώτες μέρες με το παιδί ψάχνεις τα πατήματά σου. Είχαμε ένα καλό μωράκι. Ο γιος μας μοιάζει στον μπαμπά του. Μου λείπει πάρα πολύ όταν πηγαίνω στη δουλειά, μου λείπει η παρέα του. Είναι ωραίος τύπος και περνάω καλά μαζί του. Στο τέλος της ημέρας είμαι ευτυχισμένη».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR