counter

Ευαγγελία Συριοπούλου: Μίλησε πρώτη φορά για το γάμο της! "Το έζησα πάρα πολύ, περάσαμε υπέροχα"

 Ευαγγελία Συριοπούλου: Μίλησε πρώτη φορά για το γάμο της! "Το έζησα πάρα πολύ, περάσαμε υπέροχα"
Ευαγγελία Συριοπούλου: Μίλησε πρώτη φορά για το γάμο της! "Το έζησα πάρα πολύ, περάσαμε υπέροχα"

Καλεσμένη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day βρέθηκε η Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία και μίλησε πρώτη φορά για τον γάμο της με τον Στράτο Πατσατζή. Το ζευγάρι που είναι μαζί σχεδόν 12 χρόνια ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και την ίδια μέρα βαφτισαν τον γιο τους Νικόλα. Κουμπάροι τους στον γάμο και νονοί του γιου τους ήταν τέσσερις καλοί τους φίλοι: ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Μιχάλης Μαρίνος και ο Γιώργος Σκληρός.

Ευαγγελία Συριοπούλου: Όσα είπε πρώτη φορά για τον γάμο της

"Στην καθημερινότητα δεν άλλαξε κάτι, το σκεφτόμουν όταν κάναμε τη βάφτιση να κάνουμε και το γάμο, να γίνουν όλα μαζί. Δεν αγχώθηκα, το έζησα πάρα πολύ, πήγα διακοπές το καλοκαίρι, γύρισα, βέβαια έίχα βοήθεια και είπα 'πάρτα όλα, οργάνωσέ τα και εγώ απλά θα έρθω'. Έκανα δύο ραντεβού για το νυφικό, το ένα πώς το ήθελα, το άλλο έκανα πρόβα και είπα ευχαριστώ πολύ. Είχα ανθρώπους που εμπιστεύθηκα και ήξερα ότι θα γίνουν όλα ωραία. Περάσαμε καλά, το ευχαριστηθήκαμε αλλά δεν άλλαξε κάτι στη καθημερινότητά μας, είμαστε μαζί 13-14 χρόνια. Ήταν ένα ωραίο πάρτι, περάσαμε υπέροχα και εννοείται το θέλαμε. Ο μικρούλης ήταν πολύ καλά δεν έκλαψε, ήταν όλα τέλεια, ευχαριστήθηκε. Λέμε λεξούλες, επικοινωνουμε τέλεια, τρέχουμε από πίσω του, να έχουμε δύναμη και κουράγιο. Είναι φανταστικος, ένα υπέροχο παιδάκι και μου αρέσει πολύ να περνάω χρόνο μαζί του", ανάφερε και στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή την ρώτησε αν είναι του προγράμματος.

Διαβάστε επίσης: Ευαγγελία Συριοπούλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της με τον Στράτο Πατσατζή και της βάφτισης του γιου τους

 

Η Ευαγγελία Συριοπούλου, είπε: 

"Είμαι του προγράμματος και για το φαγητό κα γενικά, είμαι συκεκριμέμνη, όλα γίνονται με πρόγραμμα αλλά έτσι λειτουργώ εγώ, έτσι είμαι ήρεμη".

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR