counter

Ευαγγελία Συριοπούλου: Μιλά ανοιχτά για τον σύντροφό της

Ευαγγελία Συριοπούλου: Μιλά ανοιχτά για τον σύντροφό της
Ευαγγελία Συριοπούλου: Μιλά ανοιχτά για τον σύντροφό της

Για την προσωπική της ζωή μίλησε στην εφημερίδα Real Life και στην Κορύνα Μανταγάρη η Ευαγγελία Συριοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον γοητευτικό Στράτο Πατσατζή.

«Νομίζω πως η προσωπική μου ζωή είναι τόσο κανονική και φυσιολογική, που δεν ‘’πουλάει’’», ξεκαθάρισε η ηθοποιός, ενώ συμπλήρωσε: «Είναι ο χαρακτήρας μου που δεν ωθεί στο να προκαλέσω την κοινή γνώμη με οποιονδήποτε τρόπο. Η αλήθεια είναι πως γι’αυτον ακριβώς τον λόγο τα ΜΜΕ με έχουν σεβαστεί απόλυτα έως τώρα. Νιώθω, να σου πω την αλήθεια, πως με προστατεύουν ακριβώς γι’αυτόν τον λόγο. Επειδή ξέρουν ότι δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσει η αλόγιστη έκθεση και προβολή».

Η Ευαγγελία έπιασε τη γαμήλια ανθοδέσμη της καλής της φίλης Αθηνάς Οικονομάκου. Θα είναι άραγε η επόμενη ηθοποιός που θα ντυθεί νυφούλα. «Νομίζω πως η ρίψη της ανθοδέσμης από τη νύφη αποτελεί μάλλον εθιμοτυπικό γεγονός δεν συνδέεται με την πραγματικότητα και τη μοίρα μας. Παρ’όλα αυτά, πρέπει να σου πω πως η δημιουργία οικογένειας είναι στα άμεσα σχέδια μου. Όταν με το καλό έρθει ένα παιδάκι , θα έρθει και ο γάμος», αναφέρει.

Συριοπούλου

Φωτογραφίες: Papadakis Press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR