counter

Ευαγγελία Μουμούρη: "Την περίοδο του Καφέ της Χαράς, μου έστελναν μηνύματα φορτηγατζήδες"

Ευαγγελία Μουμούρη: "Την περίοδο του Καφέ της Χαράς, μου έστελναν μηνύματα φορτηγατζήδες"
Ευαγγελία Μουμούρη: "Την περίοδο του Καφέ της Χαράς, μου έστελναν μηνύματα φορτηγατζήδες"

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον δημοσιογράφο, Αλέξη Μίχα η Ευαγγελία Μουμούρη.

Μέσα σε όλα η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στο «Καφέ της Χαράς», στις δυσκολίες που αντιμετώπισε  στην δουλειά της αλλά και στο σύμφωνο συμβίωσής της.

Όσα είπε η Ευαγγελία Μουμούρη

«Την περίοδο του Καφέ της Χαράς, μου έστελναν μηνύματα οι φορτηγατζήδες ότι είχαν φωτογραφίες μου στα φορτηγά. Έχω ταξιδέψει παντού. Όταν έκανα την Αγλαΐα στο “Ευτυχισμένοι μαζί” μου έστελναν φωτογραφίες, που τα παιδιά στις Απόκριες ντύνονταν “ευλόγησον”», είπε αρχικά η Ευαγγελία Μουμούρη.

Δείτε επίσης - “Πήγα να κάνω σύμφωνο συμβίωσης με μαγιό και γούνα”

«Δεν θεωρούσα ότι θα έπρεπε να παντρευτώ για να κερδίσω κάτι στη ζωή μου. Υπέγραψα σύμφωνο συμβίωσης με τον Αλέξανδρο και του είπα “αν πάθεις κάτι στο νοσοκομείο δεν θα μπορώ να μπω να τραβήξω τη πρίζα”. Πριν πάμε να υπογράψουμε, είχα πάει κολυμβητήριο. Όταν με πήρε τηλέφωνο ήμουν με το μαγιό του κολυμβητήριου. Έβαλα και μια γούνα από πάνω και πήγα έτσι» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Τέλος, η Ευαγγελία Μουμούρη αποκάλυψε: «Είχα δύσκολες συνεργασίες. Έκλαιγα στο σπίτι, όμως δεν έδωσα ποτέ τη χαρά στον άνθρωπο, που μου δημιούργησε το πρόβλημα να δει ότι έχω γονατίσει. Υπάρχει μπέσα σε κάποιους στον χώρο. Δεν είναι δυνατόν να εξισώνεται το πτυχίο της δραματικής σχολής Εθνικού θέατρου με το τίποτα του ανειδίκευτου εργάτη. Για να κλείσουμε το Ακροπόλ για μια μέρα, κάναμε μυστική ψηφοφορία και οι παραγωγοί ήταν μαζί μας».

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR