counter

Ευαγγελία Αραβανή και Βάσω Κολλιδά: Ευλυγισία... όχι αστεία στο pilates!

Ευαγγελία Αραβανή και Βάσω Κολλιδά:  Ευλυγισία... όχι αστεία στο pilates!
Ευαγγελία Αραβανή και Βάσω Κολλιδά: Ευλυγισία... όχι αστεία στο pilates!

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Σε πολύ εντυπωσιακά ανοίγματα και ασκήσεις.... επί του κρεβατιού επιδόθηκαν η Ευαγγελία Αραβανή και η Βάσω Κολλιδά. Όχι, μην πάει ο νους σας στο κακό ή το πονηρό! Οι δύο ξανθιές καλλονές δεν γνώρισαν τον φανταστικό ήρωα του βιβλίου "50 αποχρώσεις του Γκρι", ούτε τις ξενάγησε στο... δωμάτιο ψυχαγωγίας του.

Η Ευαγγελία Αραβανή και η Βάσω Κολλιδά απλά έκαναν pilates! Τα δύο κορίτσια μπορεί να διαθέτουν άψογα κορμιά, όμως με κάποιον τρόπο πρέπει να διατηρούν τις αναλογίες τους. Έτσι, πολύ συχνά επισκέπτονται γνωστό γυμναστήριο της Γλυφάδας και ασχολούνται μερικές μέρες την εβδομάδα με την πολύ αποτελεσματική μέθοδο γυμναστικής, το pilates. Για την εκγύμνασή τους, εμπιστεύονται την personal trainer Ελμίρα, που τις φροντίζει προσωπικά. Τα κορίτσια κάνουν πολλές ασκήσεις εδάφους, και μερικές ακόμα πιο δύσκολες στο ειδικό κρεβάτι του Pilates, που ίσως σε κάποιους να θυμίζει είτε αυτό του... Προκρούστη είτε του ήρωα του "50 αποχρώσεις του Γκρι", Κρίστιαν Γκρέι.

Εξ' άλλου, η Ευαγγελία Αραβανή θα διαγωνιστεί στο Dancing with the Stars και η ευλιγισία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο χορό! Λέτε στο Dancing with the Stars 5, να δούμε την Βάσω Κολλιδά; Θα δείξει!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR