counter

Ευαγγελία Αραβανή: Ανέβηκε στην πασαρέλα πριν το DWTS4!

Ευαγγελία Αραβανή: Ανέβηκε στην πασαρέλα πριν το DWTS4!
Ευαγγελία Αραβανή: Ανέβηκε στην πασαρέλα πριν το DWTS4!

Ανέβηκε στην πασαρέλα και μαγνήτισε τα βλέμματα, τόσο με το πανέμορφο και λαμπερό της πρόσωπο όσο και με τους γλουτούς της που θα λέγαμε ότι αψηφούν το νόμο της βαρύτητας.

Η Ευαγγελία Αραβανή διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά στο χώρο του modeling , που με το πανέμορφο πρόσωπο και τα τεράστια εκφραστικά της μάτια συνθέτουν μια αρκετά δυνατή παρουσία στο χώρο της μόδας.

Αν και το πρόγραμμά της ήταν βεβαρημένο και φορτωμένο εν όψει της μεγάλης πρεμιέρας του DWTS4 που έγινε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, εκείνη φόρεσε τα μαγιό γνωστού σχεδιαστή και περπάτησε στην πασαρέλα. Με μεγάλη χαρά συμμετείχε στην εβδομάδα μόδας «Athens Exlusive Designers Week» και αναπτερώθηκε και το ηθικό της αφού για εκείνη ήταν σαν βρίσκεται στο σπίτι της.

Η Ευαγγελία Αραβανή περπάτησε στην πασαρέλα  με άλλο αέρα και εντυπωσίασε φορώντας μαγιό με την άψογη σιλουέτα της και το καλογυμνασμένο της κορμί με τους γραμμωμένους κοιλιακούς.  Ήταν και ένα καλό ζέσταμα για εκείνη και μια καλή ευκαιρία για να βρεθεί σε οικείο περιβάλλον και να αποβάλλει το άγχος για την πρώτη της εμφάνιση στο DWTS4. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR