counter

Ευαγγελία Αραβανή: "Στο παρελθόν είχα σχολιαστεί ως απρόσιτη ή σνομπ"

Ευαγγελία Αραβανή: "Στο παρελθόν είχα σχολιαστεί ως απρόσιτη ή σνομπ"
Ευαγγελία Αραβανή: "Στο παρελθόν είχα σχολιαστεί ως απρόσιτη ή σνομπ"

Τη νέα της συνέντευξη παραχώρησε στο Gala η Ευαγγελία Αραβανή η οποία φέτος βρίσκεται στο Open TV και στην παρουσίαση του Project Runway.

Η ξανθιά παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για τις κριτικές που δέχεται κατά καιρούς, αλλά και για το εάν  επηρεάζουν την ψυχολογία της.

«Δεν είναι το καλύτερο μου. Απλώς με τα χρόνια το παίρνεις απόφαση. Θέλοντας ή μη κάποιοι θα πουν, θα γράψουν, θα σχολιάσουν. Δεν με ενοχλεί να με κρίνουν σε σχέση με τη δουλειά μου, ίσα-ίσα που βρίσκω γόνιμη την κριτική. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Όμως το να μπαίνει κανείς σε πιο προσωπικά μονοπάτια χωρίς να γνωρίζει τι συμβαίνει στ' αλήθεια στη ζωή μου και να βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα με ενοχλεί. Ωστόσο, δεν είμαι άνθρωπος που θα απαντήσει ή θα μπει στη διαδικασία μιας κόντρας»

Έχει πέσει στην παγίδα να πιστέψει ότι είναι αυτή που θεωρούν οι άλλοι ότι είναι;

«Ήξερα πάντα, και ευτυχώς είχα πάντα δίπλα μου την οικογένεια και τους φίλους μου, που και αυτοί ήξεραν τι άνθρωπος είμαι. Αν και μπήκα κάπως απότομα σε έναν χώρο με φώτα και δημοσιότητα, δεν θεωρώ ότι διαφέρω από οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο που μπορεί, λόγου χάρη, να δουλεύει σε μια τράπεζα. Θεωρώ τον εαυτό μου έναν φυσιολογικό άνθρωπο. Δεν έχω εμμονές. Είμαι απλή και προσιτή, μολονότι η εικόνα μου πολλές φορές κάνει τους άλλους να πιστεύουν το αντίθετο. Στο παρελθόν είχα σχολιαστεί ως απρόσιτη ή σνομπ, πράγμα που δεν έχει καμία μα καμία σχέση με μένα. Ούτε στο ελάχιστο»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR