counter

Εύα Λονγκόρια: Νεκρός στα 50 του ο πρώην σύζυγός της, Τάιλερ Κρίστοφερ

Εύα Λονγκόρια: Νεκρός στα 50 του ο πρώην σύζυγός της, Τάιλερ Κρίστοφερ
Εύα Λονγκόρια: Νεκρός στα 50 του ο πρώην σύζυγός της, Τάιλερ Κρίστοφερ

Ο σταρ της σειράς General Hospital, Τάιλερ Κρίστοφερ, ο οποίος και ήταν παντρεμένος με την Εύα Λονγκόρια, πέθανε σε ηλικία 50 ετών σύμφωνα με συμπρωταγωνιστή του.

Ο Μορίς Μπενάρ έκανε μια ανάρτηση στο Instagram την Τρίτη (31/10), στην οποία έγραψε: «Με μεγάλη λύπη μοιραζόμαστε την είδηση του θανάτου του Τάιλερ Κρίστοφερ. Ο Τάιλερ πέθανε σήμερα το πρωί μετά από καρδιακό επεισόδιο στο διαμέρισμά του στο Σαν Ντιέγκο. Ο Τάιλερ ήταν ένα πραγματικά ταλαντούχο άτομο που φώτιζε την οθόνη σε κάθε σκηνή που έπαιζε και απολάμβανε να φέρνει χαρά στους πιστούς θαυμαστές του μέσω της υποκριτικής του. Ο Τάιλερ ήταν μια γλυκιά ψυχή και υπέροχος φίλος για όλους όσους τον γνώριζαν.

Ήταν υπέρμαχος  της καλύτερης ψυχικής υγείας και της θεραπείας από τη χρήση ουσιών, που μίλησε ανοιχτά για τους αγώνες του με τη διπολική κατάθλιψη και το αλκοόλ. Είμαστε πέρα για πέρα συντετριμμένοι από την απώλεια του αγαπημένου μας φίλου και προσευχόμαστε για τα παιδιά του και τον πατέρα του», έγραψε ο συμπρωταγωνιστής του στο εν λόγω post. 

Ο εκπρόσωπος του Τάιλερ Κρίστοφερ, Chi Muoi Lo επιβεβαίωσε επίσης τον θάνατο του ηθοποιού σε δήλωση στο CNN. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τάιλερ ήταν παντρεμένος από το 2002 έως το 2004 με την πρωταγωνίστρια της σειράς «Νοικοκυρές σε απόγνωση», Εύα Λονγκόρια.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maurice Benard (@mauricebenard)

Photo Credts: Zuma press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR