counter

Εύα Λάσκαρη: Μιλά αποκλειστικά στο FTHIS.GR για το παιδί που περιμένει

Εύα Λάσκαρη: Μιλά αποκλειστικά στο FTHIS.GR για το παιδί που περιμένει
Εύα Λάσκαρη: Μιλά αποκλειστικά στο FTHIS.GR για το παιδί που περιμένει

Εύα Λάσκαρη

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η Εύα Λάσκαρη και ο σύζυγος της Ντίνος Τσιώρης, με τον οποίο είναι παντρεμένοι εδώ και 2 χρόνια. Η Εύα Λάσκαρη δημοσίευσε στο προσωπικό της account στο Facebook το υπερηχογράφημα που ουσιαστικά αποδεικνύει ότι η celebrity βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα και πρόκειται σε λίγους μήνες να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Ντίνο Τσιώρη.

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με την Εύα Λάσκαρη που μίλησε αποκλειστικά για το χαρμόσυνο γεγονός της ζωής της. "Είμαι στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης μου! Πριν μερικές μέρες έκανα την εξέταση της αυχενικής διαφάνειας, όλα είναι πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενη. Το θέλαμε πολύ αυτό το παιδάκι στη ζωή μας", λέει η Εύα Λάσκαρη.

Προσπαθούσατε καιρό να κάνετε παιδί; Ναι, αλλά δεν ερχόταν. Ανησύχησα, όπως όλες οι γυναίκες. Με καθησύχασε ο γιατρός μου, αλλά είχα τρέμουλο μήπως έχω κάποιο πρόβλημα και δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Είμαστε τρία χρόνια με το σύντροφό μου και παντρεμένοι δύο.

Πότε θα γεννήσεις; Μου έδωσαν ημερομηνία για 1η Ιανουαρίου! Λες να είναι το πρώτο παιδί του 2015;

Έχετε ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο; Όχι ακόμα! Σε λίγο καιρό θα μάθουμε το φύλο του παιδιού και μετά θα ξεκινήσουν οι ετοιμασίες.

Τι θέλεις να είναι; Κορίτσι! Κι εγώ κι ο άντρας μου! Φυσικά θέλω να είναι γερό! Σίγουρα θα γεμίσει τη ζωή μας ευτυχία!

Πόσα κιλά έχεις πάρει μέχρι τώρα; Δυόμισι. Ίσως είναι αρκετούτσικα, γιατί είμαι λίγων μηνών ακόμα. Ουσιαστικά κατάλαβα ότι είμαι έγκυος γιατί μου μύριζαν όλα και ήθελα να τρώω συνέχεια. Ήμουν ταξίδι στην Αμερική με τον άντρα μου κι έτρωγα ακατάπαυστα. Ήμουν στον πρώτο μήνα και δεν το ήξερα! Είχαμε πάει στην Αμερική σαν μήνα του μέλιτος, κάναμε 25 μέρες διακοπές. Σε λίγες μέρες θα φύγω για Μύκονο, για να ξεκουραστώ και να δροσιστώ εκεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR