counter

Εύα Καϊλή - Φραντσέσκο Τζόρτζι: Ο λόγος που αναβάλλεται η βάπτιση της κόρης τους

Εύα Καϊλή - Φραντσέσκο Τζόρτζι: Ο λόγος που αναβάλλεται η βάπτιση της κόρης τους
Εύα Καϊλή - Φραντσέσκο Τζόρτζι: Ο λόγος που αναβάλλεται η βάπτιση της κόρης τους

Μπορεί η Εύα Καϊλή να μοιράζεται τον χρόνο της ανάμεσα στις Βρυξέλλες, την Ιταλία και την Ελλάδα, όμως η χώρα μας είναι πάντα προτεραιότητά της για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real και της Κορύνας Μανταγάρη η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζόρτζι θα απολαύσουν φέτος τις διακοπές τους στη Χαλκιδική και στην Κρήτη, δύο αγαπημένους προορισμούς που επιλέγουν κάθε χρόνο για να περάσουν το καλοκαίρι τους.

Δείτε επίσης - Εύα Καϊλή - Φραντσέσκο Τζόρτζι: Η βάφτιση της κόρης τους και οι δύο νονοί - Το ελληνικό και το ιταλικό όνομα

Το ζευγάρι σκόπευε μάλιστα το φετινό καλοκαίρι να βαφτίσει την 17 μηνών κόρη του και να της δώσει το όνομα Αριάδνη, ωστόσο το μυστήριο αναβλήθηκε. Ο λόγος είναι πως η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι έχουν συγγενείς και φίλους από την Ελλάδα, την Ιταλία και τις Βρυξέλλες που θα ήθελαν να παρευρεθούν, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν καταφέρει να συντονιστούν όλοι στην κατάλληλη ημερομηνία. Προς το παρόν, οργανώνουν τις διακοπές και έχουν μεταθέσει τη βάπτιση της κόρης τους για αργότερα.

Η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι έχουν ήδη προχωρήσει σε ονοματοδοσία της μικρής και αυτό που επιθυμούν με το μυστήριο είναι να οργανώσουν μία όμορφη γιορτή προς τιμήν της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR