counter

Εύα Αντωνοπούλου: Αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του μυστικού γάμου της

Εύα Αντωνοπούλου: Αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του μυστικού γάμου της
Εύα Αντωνοπούλου: Αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του μυστικού γάμου της

Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μίλησε στο περιοδικό «Εγώ» και τον Γιάννη Βίτσα, αποκαλύπτοντας τις λεπτομέρειες του μυστικού γάμου της.

Μου έκανε εντύπωση ότι με τον Παναγιώτη Αρκουμανέα παντρευτήκατε στην Νέα Υόρκη χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

Ήταν κοινή μας επιθυμία. Το ξεκινήσαμε για πλάκα. Όταν μου έκανε πρόταση γάμου, ένας φίλος μας ρώτησε «που θα παντρευτείτε» και ο Παναγιώτης κοιτώντας με είπε «στη Νέα Υόρκη». Αρχικά περάσαμε το «crash test» των γονιών μας. Αφού είδαμε ότι είναι ανοιχτά μυαλά και δεν είχαν κανένα απολύτως θέμα, πήραμε την απόφαση να το κάνουμε. Παντρευτήκαμε τελείως μόνοι μας, με παρόντες μόνο τους κουμπάρους μας. Επειδή ο γάμος θα έπαιρνε μια διάσταση κριτικής και σχολίων, δεν ήθελα να συζητιέται από πριν, γιατί ήταν μια καθαρά προσωπική μας στιγμή. Όταν έγινε πια, θέλησα να το μοιραστώ.

Πόσες μέρες μείνατε στη Νέα Υόρκη;

Κανονίσαμε όλε τις λεπτομέρειες εκεί. Ήταν και αυτός ένας λόγος από τους οποίους δεν θέλαμε να το δημοσιοποιήσουμε. Δεν ήμασταν σίγουροι εκ των προτέρων ότι δεν θα προέκυπτε κάποιο εμπόδιο, που ενδεχόμενος δεν θα μας επέτρεπε να παντρευτούμε εντέλει. Φτάσαμε στην Νέα Υόρκη, έχοντας κάνει μια μικρή προεργασία από την Ελλάδα. Ουσιαστικά όμως είναι μια πολύ απλή διαδικασία. Ζητούν μόνο ένα πιστοποιητικό γέννησης και την ταυτότητα. Ξυπνήσαμε το πρωί, φύγαμε από το ξενοδοχείο και πήγαμε στο δημαρχείο. Παντρευτήκαμε στις 10 το πρωί για να αποφύγουμε την ουρά που υπάρχει συνήθως μετά.  

Διαβάστε επίσης : Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων βγήκε βόλτα με τέλειο στυλ στο Κολωνάκι

Διαβάστε επίσης : Το ζευγάρι γιόρτασε τη δεύτερη επέτειο του γάμου του

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR