counter

Ευθαλία Παπακώστα: Η αποκάλυψη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε- “Έφαγε μια σφαλιάρα και έφυγα”

Ευθαλία Παπακώστα: Η αποκάλυψη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε- “Έφαγε μια σφαλιάρα και έφυγα”
Ευθαλία Παπακώστα: Η αποκάλυψη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε- “Έφαγε μια σφαλιάρα και έφυγα”

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” μίλησε η Ευθαλία Παπακώστα.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο της στη σειρά “Μαύρο Ρόδο”, στις σπουδές της στο εξωτερικό αλλά και στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε.

Όσα είπε η Ευθαλία Παπακώστα

«Τον φοβόμουν τον ρόλο, είναι έντονη η Όλγα, είναι κτητική και έχει το αφελές της εφηβείας. Είναι ερωτευμένη με τον Πέτρο και νομίζω στο μυαλό της θεωρεί ότι ταιριάζουν γιατί είναι και οι δύο μοναδικοί και ξεχωριστές προσωπικότητες. Θεωρεί πως αν αυτές οι δύο ψυχές θα συναντηθούνε, θα γίνει μια ένωση ιδιαίτερη. Θα νευριάσει σίγουρα όταν μάθει για τη σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ. Θα τον διεκδικήσει σκληρά νομίζω. Με τη Θεοφανία Παπαθωμά γελάμε πολύ στα γυρίσματα και θαυμάζω τον επαγγελματισμό της», είπε για τον ρόλο της “Όλγας”.

Για τις σπουδές της η Ευθαλία Παπακώστα είπε: «Είχα γεννηθεί στην Νέα Υόρκη, οπότε είχα και την καταγωγή και την υπηκοότητα και με είχαν πάρει από ένα πανεπιστήμιο στην Αμερική. Τότε ήμουν σε μια σχέση και ήμουν πολύ ερωτευμένη. Δεν μπορούσα να φύγω, οπότε είπα πως δεν θα πάω στο πανεπιστήμιο και έμεινα για τον έρωτα αλλά σε τρεις μέρες το μετάνιωσα. Πήγα και πήρα κρυφά από τον πατέρα μου κάποια χρήματα που είχε στην άκρη για τις σπουδές μου και πήγα Νέα Υόρκη για σπουδές σε μια άλλη σχολή. Ο μπαμπάς μου πούλησε ένα κτήμα στο Πόρτο Ράφτη για να σπουδάσω στη Νέα Υόρκη».

 Δείτε επίσης ΕΔΩ! Ευθαλία Παπακώστα: Η εξομολόγηση της ηθοποιού- “Έχασα τη μαμά μου σε μικρή ηλικία και αργότερα έφυγε και ο πατέρας μου”

Η αποκάλυψη της Ευθαλία Παπακώστα για τη σεξουαλική παρενόχληση

«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από την ηλικία 17-18 ετών και από Έλληνες σκηνοθέτες και με ξένους, έχασα δουλειές. Πέρυσι έφυγα από μία ταινία επειδή μου έκανε ένα σχόλιο ο σκηνοθέτης για το στήθος μου και μετά ο ίδιος σκηνοθέτης απαίτησε να υπάρχει γυμνό. Του λέω δεν μπορεί να υπάρξει εμπιστοσύνη όταν μου κάνεις τέτοια σχόλια για το σώμα μου και μετά να απαιτείς να νιώσω ασφάλεια», είπε η Ευθαλία Παπακώστα και όταν ρωτήθηκε για το εάν η παρενόχληση έχει ξεφύγει από το λεκτικό απάντησε: «Έχει φτάσει σε σημείο ο άλλος να ξεφύγει από το λεκτικό, έφαγε μια σφαλιάρα και έφυγα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR