counter

Έχω κινδυνέψει πολλές φορές για χάρη τη δουλειάς μου..."

Έχω κινδυνέψει πολλές φορές για χάρη τη δουλειάς μου..."
Έχω κινδυνέψει πολλές φορές για χάρη τη δουλειάς μου..."

Στο περιοδικό λοιπόν έδωσε συνέντευξη ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος και μίλησε για της περιπέτειες που έχει ζήσει κατά την διάρκεια της καριέρας του.

Διαβάστε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

-Κινδυνέψατε για χάρη της δουλειάς σας;

Αν έχω κινδυνέψει; Ένα κάρο φορές έχω κινδυνέψει αμέτρητες φορές έχω πει: Εδώ θα αφήσω τα κοκαλάκια μου τώρα>> δεν μπορώ να τις μετρήσω δεν θυμάμαι όλα τα περιστατικά. Θυμάμαι όταν είχαν πιάσει φωτιά οι αποθήκες πυρομαχικών στην Μαλακάσα, έσκαγαν βλήματα από εδώ και από εκεί, ήμουν πίσω από ένα δέντρο και καρφώνονταν στο κορμό του δέντρου οι σφαίρες… Στην Αλβανία, με τις παρατράπεζες του Μπερίσα που είχαμε την ιστορία, καθόμουν έξω από το προξενείο είχα τελειώσει τη μετάδοση μου και κάποιος πυροβολούσε με καλάσνικοφ από απέναντι και οι σφαίρες καρφώνονταν από εδώ και από εκεί δίπλα μου. Δεν με3 πήρε καμία ενώ έβλεπα πολλούς σε άλλα σημεία να χάνουν την ζωή τους. Άλλη μια φορά είχε αποδράσει ο Ρωχάμης στην Κρήτη από της φυλακές Αλικαρνασσού. Μπήκαμε σε ένα ελικόπτερο του στρατού με το συνεργείο και τους αστυνόμους που ψάχναμε και ακούμπησε κλαδιά δέντρου γιατί πετούσε χαμηλά, τότε ταρακουνήθηκε ολόκληρο και είπαμε ότι εκεί θα αφήσουμε τα κοκαλάκια μας. Αφού αυτή είναι η δουλειά μου μπορούσα να μην την κάνω;

 -Συμφιλιωθήκατε με τον κίνδυνο;

Ναι, ήξερες ότι με αυτά πρέπει να ασχοληθείς, δεν γίνεται διαφορετικά. Θα πας σε επικίνδυνες ζώνες και σε δύσκολες αποστολές, Δεν κάθεσαι στο γραφείο η στο στούντιο και κάνεις κριτική. Είναι τετ-α-τετ με τον κίνδυνο. Το τηλέφωνο δεν πρέπει να κλείνει ποτέ. Τώρα που πήρα σύνταξη μου βγάζω το άχτι μου με το τηλέφωνο, το αφήνω να χτυπάει (γέλια). Ακόμα δεν μπορώ να το ξεπεράσω. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR