counter

" Έχω ανασφάλεια για το μέλλον"

" Έχω ανασφάλεια για το μέλλον"
" Έχω ανασφάλεια για το μέλλον"

Χρήστος Φερεντίνος

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Στην εκπομπή "Gia Banaki", που παρουσιάζει ο Τάσος Θεοδώρου στο Mega Κύπρου, μίλησε ο Χρήστος Φερεντίνος, μόλις μία ημέρα πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές με πρώτο σταθμό το νησί της Ρόδου.

Η εμπειρία στο «Πρωινό ΑΝΤ1» και η ανασφάλεια για το μέλλον

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε: "Τελειώσαμε πριν από λίγες ημέρες τις κληρώσεις του ΟΠΑΠ που κάναμε, έχουμε τελειώσει ένα μήνα από το Πρωινό […] Όλο το χειμώνα έλεγα πότε θα τελειώσει αυτό το πρωινό ξύπνημα και μόλις τελείωσε μου έλειψε κατ’ ευθείαν".

Τι γεύση του έμεινε, όμως, από τη φετινή σεζόν; "Ανακάλυψα ότι το πρωινό ξύπνημα σου δίνει μια τρομερή διαύγεια και καθαρότητα. Αν μπεις σε ένα πρόγραμμα, τελείωσε! Ακόμα ξυπνάω πρωί " περιέγραψε ο Χρήστος Φερεντίνος, ενώ συνέχισε λέγοντας: "Γενικά μου άφησε ωραία αίσθηση. Ήταν μια καινούρια εμπειρία, μου έμειναν πολύ θετικά πράγματα. Τελειώνω με ικανοποίηση, αλλά έχω μια ανασφάλεια για το μέλλον. Ελάχιστοι έχουν κλείσει δουλειές για του χρόνου. Υπάρχει ανασφάλεια, αβεβαιότητα. Θα δούμε…".

"Ελλάδα Έχεις Ταλέντο"

Όσο για τον φετινό κύκλο του talent show "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο", ο ίδιος ανέφερε: "Είχαμε μια ωραία ομάδα, που λειτούργησε εξαιρετικά. Και η Ευγενία και ο Βαγγέλης είχαν ιδιαίτερη όρεξη. Όταν βιώνεις την κρίση καταλαβαίνεις πόσο δύσκολα γίνονται κάποια concepts και εκτιμάς περισσότερο κάποια πράγματα".

"Στην τηλεόραση πρέπει να βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό"

Ο Χρήστος Φερεντίνος δεν δίστασε να μιλήσει και για τις στιγμές θυμού που ίσως έχει περάσει κατά τη διάρκεια εκπομπών και για τους λόγους επιλέγει να παραμένει ψύχραιμος όσο βρίσκεται μπροστά στις κάμερες ό,τι και αν συμβαίνει: "Στην τηλεόραση έχω μια αρχή, για αυτό είμαι και 20 χρόνια. Προσπαθώ να βγάλω το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μου, όπως όταν γνωρίζεις μια γυναίκα και θες να τη γοητεύσεις. Έχεις απέναντι τον τηλεθεατή, πρέπει να τον γοητεύσεις και πρέπει να βγάζεις την καλύτερη πλευρά σου". Μάλιστα, στη συνέχεια έγινε και αρκετά αιχμηρός απέναντι σε συναδέλφους του, σχολιάζοντας τη συμπεριφορά τους στην τηλεόραση: "Εγώ δεν θεωρώ πως κάποιος που είναι στην τηλεόραση πρέπει να είναι εντελώς χύμα. Διαφωνώ δηλαδή και με τις εκπομπές και τους ανθρώπους που είναι στην τηλεόραση και είναι "ότι να 'ναι". Μιλάνε με φράσεις απαράδεκτες, χωρίς ποιότητα. Όχι πως εγώ δεν κάνω λάθη. Κάνω την αυτοκριτική μου, παραδέχομαι τα λάθη μου και προχωράω".

Τα μυστικά μιας επιτυχημένης οικογένειας

Τέλος, ο Χρήστος Φερεντίνος αποκάλυψε και τα μυστικά που κρατάνε ζωντανή τη σχέση ενός ζευγαριού, στην προκειμένη πρίπτωση του ίδιου και της Σοφίας Παυλίδου, περνώντας τα χρόνια: "Η οικογένεια χάνεται αν χαθεί η αίσθηση του έρωτα. Βγαίνουμε κάνα ραντεβουδάκι που και πού, χανόμαστε, δεν είμαστε πάνω στον άλλον. Οι οικογένειες βρίσκουν το δικό τους μυστικό για να συνυπάρξουν".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR