counter

"Έχτισε" κορμί και το δείχνει!

"Έχτισε" κορμί και το δείχνει!
"Έχτισε" κορμί και το δείχνει!

Το κορμί της ήταν πάντοτε θανατηφόρο και σε πολύ καλή φόρμα αλλά τώρα μας απέδειξε ότι ακόμη και στα 46 της χρόνια και με σκληρή δουλειά βάζει κάτω πολλές 20άρες που “χτυπιούνται” όλη μέρα στα γυμναστήρια. Η Pamela Anderson “έχτισε” κορμί και έκανε εμφάνιση με χαλαρή διάθεση το πρωί της Δευτέρας που αποφάσισε να πάει για πρωινό με τον άντρα της Rick Saloman.

H Pamela Anderson ντυμένη με αθλητικό look φορούσε ένα μπλουζάκι λευκό εφαρμοστό το οποίο είχε σηκώσει στο πλάι και άφηνε ακάλυπτους τους καλοσχηματισμένους της κοιλιακούς. Το πρώην sex symbol που κοσμούσε πολλούς τοίχους στα δωμάτια αγοριών, καθώς όλοι στην εφηβεία τους είχαν και από μια αφίσα της, διαθέτει ακόμη και σήμερα αξιοζήλευτο κορμί.

Η 46χρονη star που έχει παντρευτεί για δεύτερη φορά τον Rick Saloman δείχνει να είναι αρκετά ήρεμη και ευτυχισμένη. Απολαμβάνει την κάθε στιγμή με το σύζυγο της και γυμνάζεται πολύ καθώς την ανανεώνει και τονώνει την αυτοπεποίθηση της. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Pamela Anderson να περπατάει στους δρόμους του Beverly Hills και χάζεψαν τα πλήθη. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR