counter

Έχουν για μαμά ένα από τα πιο sexy θηλυκά των 90's

Έχουν για μαμά ένα από τα πιο sexy θηλυκά των 90's
Έχουν για μαμά ένα από τα πιο sexy θηλυκά των 90's

Αν και βρίσκεται στα 45 της χρόνια δεν έχει χάσει το σεξαπίλ της και τη θηλυκότητα της. Διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί και τραβάει τα φωτογραφικά φλας πάνω της κάθε φορά που εμφανίζεται δημοσίως.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Pamela Anderson σε βραδινή της έξοδο με τους δύο άντρες της ζωής της, του γιους της. Τα παιδιά της βρίσκονται στην εφηβεία και έχουν γίνει ολόκληροι άντρες. Ο Brandon Thomas Lee είναι 17 ετών ενώ ο Dylan Jagger Lee μόλις ένα χρόνο μικρότερος.

Το απόλυτο sex symbol των 90’s βγήκε για φαγητό με τους γιους της που έκλεψαν τις εντυπώσεις καθώς έχουν πάρει την ομορφιά της μαμάς τους. Πολύ απλά ντυμένοι και με στυλ που αρμόζει στην ηλικία τους συνόδευσαν τη sexy μαμά τους που ήταν ντυμένη με ένα λευκό φόρεμα σεμνό και διακριτικό.

Η Pamela Anderson σε συνέντευξη της που παραχώρησε πρόσφατα σε περιοδικό δήλωσε πως έχει άριστε σχέσεις με τα παιδιά της και η είναι πάντοτε ειλικρινής μαζί τους καθώς τους έχει μιλήσει και για το sex tape που κλάπηκε από το σπίτι της το 1995.   

H ίδια είναι περήφανη για τους γιους της και φορντίζει να έχει επικοινωνία μαζί τους και να τους μιλάει για όλα. Οι δυο γιοι της Pamela Anderson είναι από το γάμο της με τον Tommy Lee, ενώ σήμερα είναι παντρεμένη με τον  Rick Salomon.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR