counter

Exclusive Party στο Hilton με διάσημους καλεσμένους

Exclusive Party στο Hilton με διάσημους καλεσμένους
Exclusive Party στο Hilton με διάσημους καλεσμένους

Το νέο Exclusive Party “Roberto Cavalli Vodka Butterfly Color night“ πραγματοποιήθηκε στο Galaxy Bar του Hilton Athens, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019, σε μία βραδιά γεμάτη φινέτσα, με Roberto Cavalli απόλαυση σε fashion και vodka!

Εκεί απολαύσαμε την roof-top απογειωτική super θέα της Αθήνας, πίνοντας Vodka σκέτη ή σε δροσιστικά signature cocktails, φτιαγμένα από δεξιοτέχνες bartenders, καθώς επίσης και ένα fashion party - glam inspired από την ultra φινετσάτη υπογραφή του διάσημου Οίκου Roberto Cavalli.

Όσοι τυχεροί ήταν εκεί απήλαυσαν διασκεδαστικά happenings, υπέροχη μουσική από τις μετρ του είδους Μάγκυ Χαραλαμπίδου και Άντζυ Καραγιάννη από τον Music, που ανέβηκαν στα decks και ξεσήκωσαν τους καλεσμένους και φυσικά βρέθηκαν ανάμεσα σε όμορφες παρουσίες από τον χώρο του modelling και της μόδας.

Τα καλλυντικά La Vie en Rose ανέδειξαν το μακιγιάζ των μοντέλων .Η 30Ο 3eyewear με την Mujosh προσέφερε τα μοντέρνα και super stylish γυαλιά ηλίου, δώρο - έκπληξη στους καλεσμένους, ενώ το χαλί πάνω στο οποίο περπάτησαν οι επώνυμοι καλεσμένοι ήταν του οίκου Μοιραράκη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR