counter

Έχασε 19 κιλά! Ποια διάσημη παρουσιάστρια κατάφερε να αλλάξει τόσο δραστικά την εικόνα της;

Έχασε 19 κιλά! Ποια διάσημη παρουσιάστρια κατάφερε να αλλάξει τόσο δραστικά την εικόνα της;
Έχασε 19 κιλά! Ποια διάσημη παρουσιάστρια κατάφερε να αλλάξει τόσο δραστικά την εικόνα της;

Μπορεί να θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στον κόσμο, ωστόσο, στη μάχη με τα κιλά συνήθως έχανε τη μάχη… Πλέον, δηλώνει πανευτυχής, αφού κατάφερε μέσα σε 17 μήνες να χάσει 19 κιλά! Η διάσημη παρουσιάστρια στην οποία αναφερόμαστε δεν είναι άλλη από την Oprah Winfrey, η οποία, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο αμερικάνικο περιοδικό “People”, αποφάσισε να μιλήσει για τον πόλεμο που κήρυξε στα κιλά και τη νέα της εμφάνιση την οποία κατάφερε να αποκτήσει μετά από πολύ κόπο.

Η Oprah Winfrey

“Επιτέλους συμφιλιώθηκα με το φαγητό”, δήλωσε χαρακτηριστικά. Η Oprah Winfrey ήταν αποφασισμένη να ξεφορτωθεί τα παραπανίσια κιλά της από το 2015. Ένας τραυματισμός στον αστράγαλο, όμως, την καθήλωσε στην καρέκλα και το κρεβάτι με αποτέλεσμα να την απομακρύνει από τον στόχο της και να την καταβάλει, τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά.

“Έτρωγα πολύ και δεν κινούμουν. Είχα μία ακόμη περιπέτεια με το βάρος μου”, λέει αναφερόμενη στη δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής της, η οποία άρχισε να αλλάζει μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε από τους Weight Watchers έναν οργανισμό με βάση την Αμερική, ο οποίος ασχολείται με παροχή προϊόντων αλλά και υπηρεσιών αδυνατίσματος.

Η Oprah, τότε, απέρριψε την πρώτη συμφωνία που της πρότειναν και μετά από διαπραγματεύσεις κατάφερε να αγοράσει το 10% της εταιρίας. Το αποτέλεσμα; 17 μήνες μετά, η διάσημη παρουσιάστρια έχει καταφέρει να χάσει ακριβώς 19.2 κιλά χωρίς να στερηθεί το παραμικρό! Εμείς, από τη μεριά μας, της βγάζουμε το καπέλο και της ευχόμαστε και… εις κατώτερα! 

Το αμερικάνικο περιοδικό People

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR