counter

Eurovision: Η απάντηση του Andrew Lambrou για το πολυσυζητημένο 2αρι που θα του έδινε ο Victor Vernicos

Eurovision: Η απάντηση του Andrew Lambrou για το πολυσυζητημένο 2αρι που θα του έδινε ο Victor Vernicos
Eurovision: Η απάντηση του Andrew Lambrou για το πολυσυζητημένο 2αρι που θα του έδινε ο Victor Vernicos

Ο Andrew Lambrou μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega για την Eurovision 2023 στην οποία εκπροσώπησε την Κύπρο και πήρε την 12η θέση.

Μάλιστα, ο νεαρός καλλιτέχνης απάντησε πρώτη φορά για το πολυσυζητημένο 2αρι που θα του έδινε ο Victor Vernicos αν τον έκρινε.

Eurovision - Η απάντηση του Andrew Lambrou για το πολυσυζητημένο 2αρι που θα του έδινε ο Victor Vernicos

«Η εμπειρία μου στην Eurovision ήταν μαγική. Είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να ζήσω αυτή την εμπειρία για τη χώρα απ’ όπου κατάγομαι την Κύπρο. Άνοιξε τόσες πόρτες για την καριέρα μου, το οποίο ήταν κάτι για το οποίο πάντα δούλευα. Είμαι ευγνώμων που το τραγούδι πάει τόσο καλά και ο κόσμος το ακούει» είπε αρχικά ο Andrew Lambrou.

Στη συνέχεια ο Κύπριος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στο 4αρι που του έδωσε η ελληνική επιτροπή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξέρω ότι θα είχα τερματίσει μέσα στη δεκάδα αλλά όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Είμαι πολύ ευγνώμων που οι Έλληνες μου έδωσαν 12 και με στήριξαν, μου έστειλαν μηνύματα. Στο τέλος της ημέρας είμαι ευχαριστημένος με οποιαδήποτε βαθμολογία» δήλωσε για το 4αρι που έδωσε η ελληνική επιτροπή στην Eurovision.

Δείτε επίσης - Eurovision 2023: Η διευκρίνιση του Victor Vernicos για τη δήλωση ότι θα έδινε "δύο βαθμούς" στην Κύπρο

O Andrew Lamprou σχολίασε και το πολυσυζητημένο 2αρι που θα του έδινε ο Victor Vernicos εξηγώντας: «Για μένα η μουσική είναι κάτι υποκειμενικό. Η τέχνη είναι υποκειμενική. Δεν θα μπορούσα να αξιολογήσω τα φετινά τραγούδια, κάτι για το οποίο είμαι ευγνώμων, γιατί δουλειά μου είναι απλά να πηγαίνω εκεί πάνω και να κάνω ό,τι πρέπει και να ερμηνεύω. Είναι απλά η γνώμη του, έχει το δικαίωμα να έχει τη γνώμη του».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR