counter

Eurovision 2023: Μήνυση και αγωγή κατά της Μαρίας Κοζάκου

Eurovision 2023: Μήνυση και αγωγή κατά της Μαρίας Κοζάκου
Eurovision 2023: Μήνυση και αγωγή κατά της Μαρίας Κοζάκου

Δεν έχει τέλος η κόντρα της Melissa Mantzoukis με την ΕΡΤ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eurovisionfun.com η τραγουδίστρια στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα κατατεθεί μήνυση και αγωγή κατά της Μαρίας Κοζάκου μέλους της καλλιτεχνικής επιτροπής και του Αντώνη Γαλανόπουλου προϊσταμένου του γραφείου τύπου της ΕΡΤ.

Δείτε επίσης - Eurovision 2023: Η προειδοποίηση της ΕΡΤ - "Είστε υπεύθυνοι αν προκύψει θέμα με την εκπροσώπηση της χώρας μας"

Οι δύο άνω αναφερόμενοι έδωσαν ένορκες καταθέσεις για το δικαστήριο της Melissa Mantzoukis με την ΕΡΤ και την διαδικασία επιλογής για την ανάδειξη της συμμετοχής της χώρας μας στην Eurovision 2023.

Με βάση τα όσα ισχυρίζεται η πλευρά της κα Μαντζούκη, οι καταθέσεις τους ήταν ψευδείς και υπήρξε προσπάθεια παραπλάνησης του δικαστηρίου. Συγκεκριμένα αναφέρουν, πως ενώ στις ένορκες τους τόσο η κα Κοζάκου, όσο και ο κ. Γαλανόπουλος ισχυρίζονται πως η ΕΡΤ διεξήγαγε την διαδικασία επιλογής με βάση τον τρόπο που αναδείχθηκε ο νικητής της Eurovision 2023, αλλά και όσων ανακοίνωσε η ίδια στα δελτία τύπου της, η πραγματικότητα ήταν διαφορετική, αφού ο τρόπος που έγινε εν τέλει η ψηφοφορία της επιτροπής, ήταν ο λόγος που οδήγησε την εν λόγω διαφορά στις δικαστικές αίθουσες.

Σε δύο εβδομάδες με την κατάθεση της προσθήκης των δύο πλευρών αναμένεται να κλείσει ο φάκελος της υπόθεσης, ενώ η απόφαση αναμένεται σε 6 μήνες.

Πηγή: eurovisionfun.com

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR