counter

Eurovision 2023: Η θέση της Κύπρου στα στοιχήματα λίγες ώρες πριν τον τελικό

Eurovision 2023: Η θέση της Κύπρου στα στοιχήματα λίγες ώρες πριν τον τελικό
Eurovision 2023: Η θέση της Κύπρου στα στοιχήματα λίγες ώρες πριν τον τελικό

Απόψε το βράδυ 13/5 πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός της Eurovision στο Λίβερπουλ.

Μπορεί η Ελλάδα να αποκλείστηκε, όμως η Κύπρος και ο Andrew Lamprou με το τραγούδι «Break A Broken Heart” έχει πάρει το χρυσό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και διεκδικεί την καλύτερη θέση στον μουσικό διαγωνισμό.

«Δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου σε λέξεις. Ήταν μαγικό και νιώθω φανταστικά! Είμαι έτοιμος να το κάνω ξανά και αύριο. Προσπαθώ να απολαύσω αυτή την εμπειρία όσο περισσότερο μπορώ. Θα δώσω τα πάντα στη σκηνή. Είμαι έτοιμος να τα πάω καλύτερα, ανυπομονώ. Η υποστήριξη είναι μεγάλη και σας αγαπώ πολύ», δήλωσε πρόσφατα ο Andrew Lamprou.

Ρίξτε μια ματιά! Victor Vernicos: "Μπορεί να μην κατάφερα να περάσω στον τελικό της Eurovision, αλλά έχω το κεφάλι μου ψηλά"

Eurovision – Σε τι θέση βρίσκεται η Κύπρος στα στοιχήματα;

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision, τα στοιχήματα δείχνουν την Κύπρο και τον Andrew Lamprou στην 20η θέση.

Το μεγάλο φαβορί για τη νίκη είναι η Σουηδία και η Loreen με το τραγούδι «Tattoo», ενώ να θυμίσουμε πως η ίδια είχε κερδίσει τον διαγωνισμό το 2012 με το «Euphoria».

Την δεύτερη θέση διεκδικεί η Φινλανδία, ενώ σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων την πεντάδα ολοκληρώνουν η Ουκρανία, το Ισραήλ και η Νορβηγία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR